Με την απονομή τιμητικών βραβείων από τον Γ. Πατούλη ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής

Με μια λαμπρή εκδήλωση και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, στο πλαίσιο της οποίας απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι τιμητικές πλακέτες στα σχολεία που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αττικής, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το Ωδείο Αθηνών «πλημμύρισε» από μελωδίες, χορούς, εικαστικές δημιουργίες και την πολιτιστική ζωντάνια των νέων παιδιών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής. Το πρόγραμμα είχε συναυλίες, σύγχρονο χορό, θεατρικές παραστάσεις, μονόπρακτα, εικαστικά δρώμενα, ζωγραφική κ.;a.

Ο εριφερειάρχης Γ. Πατούλης, με την παρουσία του και τις δύο ημέρες στο φεστιβάλ, σηματοδοτεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην ανάδειξη του δημιουργικού έργου που παράγεται στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Αττικής, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το 1ο φεστιβάλ διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη, ενώ την ευθύνη του συντονισμού και την επιτυχή ολοκλήρωσή του είχε αναλάβει ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος και οι συνεργάτες του. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ είχε αναλάβει η Ντέπη Σακελλαρίου, μαέστρος της χορωδίας της Περιφέρεια Αττικής.

Η αναλυτική ανακοίνωση για το φεστιβάλ των μουσικών σχολείωνΛήψη

The post Με την απονομή τιμητικών βραβείων από τον Γ. Πατούλη ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατούλη, 1ο Φεστιβάλ Μουσικών, Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής,patouli, 1o festival mousikon, kallitechnikon scholeion attikis