Με «ματωμένα Χριστούγεννα» απειλούν οι τζιχαντιστές

Με μία σειρά από ανατριχιαστικές προπαγανδιστικές αφίσες απειλούν οι Ισλαμιστές να αιματοκυλήσουν την Αγγλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Άγιο Βασίλη με δεμένα τα χέρια στη Regent Street του Λονδίνου ή να στέκεται δίπλα σε μία κούτα με εκρηκτικά μπροστά από την Times Squares της Νέας Υόρκης και συνοδεύονται από μηνύματα όπως «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα… σύντομα».

Το ISIS

καλεί τους υποστηρικτές τους ανά τον κόσμο να διεξάγουν επιθέσεις στις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Η τζιχαντιστική προπαγάνδα χρησιμοποιεί φωτογραφίες με χαρακτηριστικά τοπία των ευρωπαϊκών πρωτευουσών – όπως ο Πύργος του Άιφελ – κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και τα «ντύνει» με σκοτεινές εικόνες, εξαπολύοντας απειλές στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά και με σύνθημα «σύντομα στις διακοπές σας».

Οι εικόνες διέρρευσαν από την BlackOps Cyber, μια υπηρεσία του dark web, πριν από αρκετές ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα των Epoch Times.

Στην τελευταία αφίσα απεικονίζεται ένας τρομοκράτης να κοιτάζει την Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, τονίζοντας ότι από τις επιθέσεις «δεν θα εξαιρεθούν ούτε νέοι, ούτε ηλικιωμένοι, ούτε γυναίκες» και προτρέποντας τους «σταυροφόρους» να μην κάνουν«πίσω για το αίμα, ανταμοιβή είναι ο παράδεισος».

Πηγή: reader.gr

The post Με «ματωμένα Χριστούγεννα» απειλούν οι τζιχαντιστές appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα