Κοντά στους νικητές του Α.Ο. Πεύκης βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Κοντά στους ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία και τους συνεχάρη για την άνοδό της ομάδας τους στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη συνεχάρη, επίσης, τον προπονητή τους Κυριάκο Μαυρίδη, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρο Μονεμβασιώτη, και τους υπόλοιπους συντελεστές της διάκρισης, και ευχήθηκε να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης.

Για

τη μεγάλη νίκη του ιστορικού αθλητικού ομίλου της Πεύκης και την επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ενωμένοι πηγαίνουμε τον αθλητισμό του Δήμου μας ψηλά. Ενωμένοι με τους καλύτερους, σκοράρουμε για ακόμη μεγαλύτερες νίκες, για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις για τον αθλητισμό στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. “Ενωμένοι” προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών δομών του Δήμου μας, στη δημιουργία νέων και στην έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας».

The post Κοντά στους νικητές του Α.Ο. Πεύκης βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα