Κ.Ο. ΚΚΕ Νέας Ιωνίας: Αντί για τη δήμαρχο οι πολίτες… συνάντησαν την αστυνομία!

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ καταγγέλλουν «την απαράδεκτη στάση της δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου και συνολικά της δημοτικής αρχής που απουσίαζε από την προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων, μαζικών φορέων και κατοίκων της Αλσούπολης και της Καλογρέζας την Τετάρτη 9 Φλεβάρη». Η συνάντηση αφορούσε το θέμα της μετεγκατάστασης του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου στην Αλσούπολη, προοπτική που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στην πόλη.

Όπως αναφέρουν οι οργανώσεις του ΚΚΕ

στην περιοχή, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή, «τους υποδέχτηκε με αστυνομία, κλούβες και ασφαλίτες, οι οποίοι κυκλοφορούσαν ακόμα και μέσα στο δημαρχείο».

Και η ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ προσθέτει:

«Ακόμα μεγαλύτερη οργή προκαλεί ότι δήλωσε μέσω εκπροσώπου της “ότι βρίσκεται σε άδεια”!!! Ταυτόχρονα έβαλε τους αντιδημάρχους να ειρωνεύονται, να ψεύδονται, να προκαλούν και να προσπαθούν να την καλύψουν.

Καταγγέλλουμε ότι αντί να δώσει λύση στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, προσπαθεί να βάλει τη μια γειτονιά απέναντι στην άλλη, εφαρμόζοντας τη βρώμικη τακτική του “διαίρει και βασίλευε”.

Οι κάτοικοι από όλες τις γειτονιές δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους!

Δεν θα τους περάσει! Ο αγώνας των σωματείων, των μαζικών φορέων και των κατοίκων είναι δίκαιος και θα νικήσει!

Εδώ και τώρα:

Όχι στη μεταφορά των απορριμματοφόρων στο χώρο της ALTEC στην Αλσούπολη.Ο χώρος του οικοπέδου να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου χωρίς οικονομική επιβάρυνση των δημοτών και να αξιοποιηθεί για τις μεγάλες ανάγκες της νεολαίας και τους λαού της περιοχής. Για να δημιουργηθούν χώροι πρασίνου, υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.Άμεσα να βρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος για την αναγκαία μεταφορά των απορριμματοφόρων από το δημοτικό στάδιο».

The post Κ.Ο. ΚΚΕ Νέας Ιωνίας: Αντί για τη δήμαρχο οι πολίτες… συνάντησαν την αστυνομία! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα