Καθαρισμοί δρόμων και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στη Μεταμόρφωση

Για μία ακόμη Τετάρτη (13/7) συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας βρέθηκαν -αυτήν τη φορά- στου Βλάχου και καθάρισαν τις οδούς Χαλκιδικής, Μπακογιάννη Αναγεννήσεως, Τατοΐου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Στράτο Σαραούδα, την ίδια στιγμή με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε όλη τη Μεταμόρφωση. Οχήματα που καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (14/7) απομακρύνθηκαν οκτώ ακόμη οχήματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σχεδόν στα ενενήντα.

«Η καθαριότητα

απαιτεί συνεχή προσπάθεια, οργάνωση και επιμονή. Και με τα νέα οχήματα, τους ολοκαίνουργιους κάδους, το προσωπικό μέσω ΟΑΕΔ, και δράσεις, όπως οι «Τετάρτες Καθαριότητας», με τα βήματα προόδου που έχουμε κάνει, είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ακόμη μάχη που θέλουμε να κερδίσουμε -και θα κερδίσουμε. Γιατί μαζί επενδύσαμε κάποτε στην ελπίδα. Και μαζί κάνουμε την ελπίδα πράξη», δηλώνει σχετικά ο κ. Σαραούδας.

Υπενθύμιση: Για εγκαταλελειμμένα οχήματα ή άλλα ζητήματα που αφορούν στην Καθαριότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τη Γραμμή του Δημότη στο 1509 είτε στο 210 2812081.

The post Καθαρισμοί δρόμων και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στη Μεταμόρφωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα