Καινούργια παιδική χαρά στον Άγιο Σίλα Νέας Πεντέλης

Με την παρουσία πολλών πολιτών παραδόθηκε την Κυριακή 24/9, η νέα παιδική χαρά στη Νέα Πεντέλη, εντός του άλσους επί των οδών 28ης Οκτωβρίου, Ιουστινιανού και Κωνσταντινουπόλεως. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα παιδική χαρά, να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Η παιδική χαρά του Αγίου Σίλα είναι νέα.

Περιλαμβάνει πολυόργανο με πύργο – τσουλήθρα, στύλο Πυροσβέστη – γέφυρα, θεματικό εξοπλισμό δραστηριοτήτων με τούνελ «τρακτέρ», μεταλλική κούνια παίδων 2 θέσεων, μεταλλική κούνια νηπίων 2 θέσεων και ζωάκι ξύλινο ταλαντευόμενο. Επίσης, στον χώρο τοποθετήθηκαν μεταλλική κρήνη, παγκάκια, ολοκληρωμένο σύστημα δαπέδου ασφαλείας (υπόβαση & χλοοτάπητας), ξύλινη περίφραξη και τοιχίο στήριξης από εμποτισμένους κορμούς.

Η νέα παιδική χαρά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργίας νέων και αναβάθμισης παλαιών παιδικών χαρών το οποίο υλοποιεί η δημοτική αρχή, με βάση το οποίο έως σήμερα έχουν αναβαθμιστεί 7 παιδικές χαρές και έχουν δημιουργηθεί 3 νέες.

Τις επόμενες ηνέρες ολοκληρώνεται η αναβάθμιση της παιδικής χαράς επί της οδού Σικίνου στα Μελίσσια, ενώ απομένουν ακόμα η δημιουργία νέας παιδικής χαράς στα Δυτικά Μελίσσια, στον χώρο του Δήμου στη συμβολή των οδών Καλαμβόκη και Σκρα, η αναβάθμιση της παιδικής χαράς στην οδό Μοσχοπόλεως, η δημιουργία νέας παιδικής χαράς στον κοινόχρηστο χώρο της οδού Κουν στα Άνω Μελίσσια και η δημιουργία μιας μεγάλης παιδικής χαράς στο ΝΙΕΝ.

Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την παιδική χαρά που παραδίδουμε σήμερα και η οποία αποτελεί τμήμα του προγράμματος δημιουργίας και ανάπλασης παιδικών χαρών στον Δήμο μας, που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, όπως είχαμε υποσχεθεί. Η νέα παιδική χαρά του Αγίου Σίλα βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο χώρο πρασίνου και πληροί τα προβλεπόμενα πρότυπα και τις προδιαγραφές ασφαλείας. Την παραδίδουμε σήμερα στους μικρούς μας και είμαστε σίγουροι ότι ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες τους για παιχνίδι και διασκέδαση. Είμαι ικανοποιημένη επίσης και για τις αναπλάσεις του Λόφου του Προφήτη Ηλία και του γηπέδου στη Νέα Πεντέλη, για τη δρομολόγηση των οποίων χρειάστηκε να ξεπεράσουμε αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Έχουμε κάνει σημαντικά έργα στη Νέα Πεντέλη και συνεχίζουμε κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά μας και την ποιότητα της ζωής όλων μας, κάτι που είναι για εμάς σημαντική προτεραιότητα».

The post Καινούργια παιδική χαρά στον Άγιο Σίλα Νέας Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα