Ισχυρή στήριξη στην υποψηφιότητα Νίκου Χιωτάκη απο επώνυμους και πολίτες του Βόρειου Τομέα της Αττικής

Εκατοντάδες πολίτες  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νίκου Χιωτάκη και γέμισαν τους χώρους του Politia Tennis club το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου σε πείσμα του καιρού, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Κηφισιά, στον τόπο που θήτευσε για 12 χρόνια ως Δήμαρχος, αλλά αυτή τη φορά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα της Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη

το Νίκο Χαρδαλιά.

Η κεντρική αίθουσα αποδείχτηκε μικρή και πολλοί ήταν οι φίλοι του που στάθηκαν όρθιοι και παρακολούθησαν τον Νίκο Χιωτάκη αλλά και όσους από την κεντρική και αυτοδιοικητική σκηνή ήρθαν να του ευχηθούν και να τον υποστηρίξουν στη νέα του αυτοδιοικητική διαδρομή, στην Περιφέρεια Αττικής

Επώνυμες παρουσίες στήριξης του Νίκου Χιωτάκη

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, δίπλα στο Νίκο Χιωτάκη βρέθηκαν και τον προλόγισαν πρώτα ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι στην Νέα Δημοκρατία έχουν μάθει να δουλεύουν ως ομάδα και όχι ως μονάδα και γι΄αυτό και στις Περιφερειακές Εκλογές, θα νικήσει η παράταξη με επικεφαλής το Νίκο Χαρδαλιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θόδωρος Ρουσσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα έργα στην θητεία του Νίκου Χιωτάκη ως Δήμαρχου Κηφισιάς, αλλά και για το πολιτικό του ήθος.

Ακολούθησε ο βουλευτής και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας ναύαρχος εα. Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε για την σύμπλευση του εδώ και πολλά χρόνια με το Νίκο Χιωτάκη, τόσο όταν ήταν Δήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο, όσο και στον ΕΣΔΚΝΑ.

Ο βουλευτής και πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρέστη και μίλησε ως κάτοικος Κηφισιάς , αναφερόμενος στο πετυχημένο έργο της δημαρχιακής θητείας του Νίκου Χιωτάκη.

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής, μίλησε για τη συνεργασία τους ως Δήμαρχοι, στη ΤΕΔΚΝΑ αλλά και στην Ευρωπαική Επιτροπή των Περιφερειών

Τέλος , ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος σημερινός γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου , αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια για τη διαδρομή του Νίκου Χιωτάκη στην αυτοδιοίκηση Α΄βαθμού και στην πορεία του στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, στον οποίο υπηρέτησε τα τελευταία τρία χρόνια στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Άλλες επώνυμες παρουσίες

Παραβρέθηκαν στις πρώτες σειρές οι πρώην βουλευτές Αρια Αγάτσα και Μαρία Πολύζου, οι πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Κουράσης Χαλανδρίου, Μιλτιάδης Καρπέτας Μεταμόρφωσης και Σπύρος Ζαγάρης Μαραθώνος, η κ. Πόπη Χατζηδάκη που εκπροσώπησε τον Υπουργό Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη, ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής της ΝΔ Σπύρος Αβραμάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» Θόδωρος Τσουρούλας, ιερείς, πρόεδροι Συλλόγων, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Αττική Μπροστά – Νίκος Χαρδαλιάς» Νίκος Σαντοριναίος, Βαγγέλης Κάββαλος , ο δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου και ο γιατρός Γιάννης Λύρας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όχι μόνο της Κηφισιάς αλλά και από όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας όπου είναι υποψήφιος ο Νίκος Χιωτάκης.

Νίκος Χιωτάκης : Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε

αν θα πάει η Αττική Μπροστά.

Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες πολίτες ο Νίκος Χιωτάκης αφού τους ευχαρίστησε για την τεράστια ανταπόκριση τους στη πρόσκληση του είπε:

«Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα κρίνουν αν η Αττική, ο τόπος μας, θα τα επόμενα χρόνια να πηγαίνει μπροστά.

Μπροστά με έργα, με αναπτυξιακές παρεμβάσεις, με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, με στοχευμένες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης.

Μπροστά με Περιφερειάρχη το Νίκο Χαρδαλιά, έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έναν άνθρωπο με τον οποίο είχα την τιμή στο παρελθόν να συνεργαστώ στενά αφού και οι δύο υπηρετήσαμε από την ίδια θέση ευθύνης, τη θέση του Δημάρχου, εκείνος στο Βύρωνα κι εγώ στην Κηφισιά, για το συμφέρον των τοπικών μας κοινωνιών.

Το Νίκο Χαρδαλιά όσοι δεν τον γνώριζαν από την αυτοδιοικητική του διαδρομή, τον γνώρισαν καλά τα τελευταία χρόνια από την καθημερινή του προσπάθεια στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και πρωτόγνωρων κρίσεων που αντιμετωπίσαμε. Και ο πιο κακόπιστος παραδέχεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άνθρωπος για τα δύσκολα, είναι αυτός που δεν κρύβεται και βγαίνει μπροστά, στην πρώτη γραμμή, για να δώσει λύσεις»

Τόνισε ότι «ο Βόρειος Τομέας, τα Βόρεια Προάστια της Αττικής έχουν πολλά πλεονεκτήματα τα οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε και με καινοτόμες πολιτικές να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων τους με περισσότερο περιαστικό πράσινο, αντιπλημμυρική θωράκιση, βιώσιμη κινητικότητα με ηλεκτροκίνηση και ποδηλατοδρόμους, ασφάλεια στους οδικούς άξονες και νέες υποδομές στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, παραίτητες δράσεις για τους πολίτες των Δήμων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας»

Ζητώ τη στήριξη σας για να είμαι χρήσιμος στους πολίτες της Αττικής

Ο Νίκος Χιωτάκης ζήτησε την υποστήριξη των πολιτών, τονίζοντας «Έχουμε την ευθύνη να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, να στηριχθούμε στις ισχυρές βάσεις των όσων έχουμε μέχρι σήμερα πετύχει και να σχεδιάσουμε τη νέα γενιά δράσεων, έργων και παρεμβάσεων, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, σε κάθε τόπο, σε κάθε γειτονιά, που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Γνωρίζω πως όσα έχουμε μπροστά μας να κάνουμε δεν είναι εύκολα, όμως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που αναλαμβάνουμε.

Με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης , θα τα καταφέρουμε.

Σας ζητώ λοιπόν στις 8 Οκτωβρίου να ψηφίσετε το Νίκο Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη Αττικής και να μου δώσετε τον έναν απο τους τέσσερις σταυρούς που μπορείτε να βάλετε στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης μας Αττική Μπροστά,

ώστε να προχωρήσουμε τα επόμενα χρόνια μαζί, χέρι- χέρι, να κάνουμε κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει ο τόπος αυτός να πάει μπροστά .

Γιατί όπως και στην πατρίδα μας, έτσι και στην Περιφέρεια Αττικής, το ζητούμενο είναι να πάμε μπροστά και να μην γυρίσουμε πίσω»

Ο Νίκος Χιωτάκης καταφέρνει να ενώσει όλους σχεδόν και να παίρνει καινούργια ορμή για τις Περιφερειακές Εκλογές από την δύναμή τους.

The post Ισχυρή στήριξη στην υποψηφιότητα Νίκου Χιωτάκη απο επώνυμους και πολίτες του Βόρειου Τομέα της Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
αδωνις γεωργιαδης, νεα δημοκρατια, αβραμοπουλος, περιφέρεια αττικής, tennis, club, καιρος, νέα, εκλογες, χατζηδακης, εσδκνα, τεδκνα, αθηνα, βασεις, σταυροι, κινηση στους δρομους, δημοτικοι συμβουλοι, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, αυτοδιοικηση, βουλευτες, περιφέρεια αττικής, βημα, δημοκρατια, θητεια, καθημερινη, κηφισια, αδωνις, αιγαλεω, αξιζει, ανθρωπος, αξονες, αττικη, βγαινει, βορεια, βορεια προαστια, βραδυ, βυρωνα, γειτονια, γρηγορης, δυναμη, δικη, διοικητης, δωσει, εσδκνα, ευκολα, αιθουσα, ειπε, εργα, ευθυνη, ζαφειροπουλος, ζωη, ιδια, κηφισιας, λογια, λυρας, λογο, μιλτιαδης, μπορειτε, μαρια, νεα γενια, νικο, ομαδα, ορμη, παλαιο φαληρο, παμε, πεισμα, σειρες, συνεχεια, συγκεντρωση, τεδκνα, τιμη, τοπικη αυτοδιοικηση, τρια, φαληρο, φορα, χερι, χιωτακης, ασφαλεια, club, δημητρης, φιλοι, γνωσεις, μπροστα, σκηνη, σπυρος, tennis, θεσεις
Τυχαία Θέματα
Ισχυρή, Νίκου Χιωτάκη, Βόρειου Τομέα, Αττικής,ischyri, nikou chiotaki, voreiou tomea, attikis