Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου συνάντησε εργαζόμενους του Δήμου

Πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου είχαν τη Δευτέρα 2/10 κατά τη διάρκεια περιοδείας η Αφροδίτη Κτενά βουλευτής Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ, η Λούλα Καρατζά υποψήφια Δήμαρχος Χαλανδρίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Χρήστος Κασσίμης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου.

Οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο του Δήμου Χαλανδρίου, στα γραφεία των υπηρεσιών Πρασίνου και πολιτικής προστασίας, συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν

από τη Βουλευτή για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με τα εργασιακά.

Η βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν γιατί μόνο την οργανωμένη αντίδραση της εργατικής τάξης φοβάται η κυβέρνηση. Η Αφροδίτη Κτενά τόνισε στους εργαζόμενους ότι στη συζήτηση για το αντεργατικό νομοσχέδιο ο Υπουργός Γεωργιάδης απευθύνθηκε μόνο στους βουλευτές του ΚΚΕ γιατί όπως είπε όλοι οι άλλοι είναι με την Ε.Ε άρα συμφωνούν. Γι’ αυτό η ελπίδα είναι στη ανάπτυξη των αγώνων και την ενίσχυση του ΚΚΕ επεσήμανε η βουλευτής.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Λούλα Καρατζά και ο Χρήστος Κασσίμης κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην ψηφίσουν το ίδιο ψηφοδέλτιο με τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους αλλά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια που αποδεδειγμένα είναι στο πλάι τους σε κάθε διεκδίκηση, να μην κάνουν τη χάρη στην κυβέρνηση να διαλέξουν Δήμαρχο και Περιφερειάρχη όποιον αναλαμβάνει την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής, αντίθετα να ψηφίσουν όποιον πάει κόντρα στους εχθρούς του Λαού.

Στη συζήτηση πήραν μέρος οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΣΥ Λίτινα Στέλλα, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, Μόρτογλου Γιάννης μέλος του Δ.Σ του σωματείου, ο Παναγιώτης Πασχάλης που εργάστηκε 32 χρόνια στο Δήμο Χαλανδρίου εκ΄ των οποίων τα 21 υπήρξε μέλος του Δ.Σ του σωματείου καθώς και η Κουκούμα Μαρία συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς και μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου. Παρόντες επίσης και πολλοί νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο Φανός Ιάσονας, ο Παπαγεωργίου Γιάννης, ο Μπέλλας Αναστάσιος (Άνθικος) και ο Γεωργιάδης Λευτέρης.

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν τα προβλήματα τους τόσο όσον αφορά τους μισθούς τους που δεν φτάνουν για να ζήσουν όσο και για τις συνθήκες εργασίας. Τέλος ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο και τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους καλή επιτυχία, ευχαρίστησαν δε τη ΛΑΣΥ για τις παρεμβάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ των εργαζομένων και την μαχητική υπεράσπιση των συμφερόντων τους.

The post Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου συνάντησε εργαζόμενους του Δήμου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα