Γ. Σταθόπουλος: «Τορπιλίζει» το δημοτικό τοπίο η πολωτική συμπεριφορά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής

«Ο κύριος Μυλωνάκης κατάφερε να περάσει ως νέος, ενώ είναι παλιός», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας (Νίκη των Πολιτών) Γιάννης Σταθόπουλος για τον νυν δήμαρχο της πόλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Κάνοντας την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Σταθόπουλος υποστήριξε ότι η συνολική συμπεριφορά του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ενόχλησε τους ψηφοφόρους και γι’ αυτό ήρθε τρίτος, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ότι το αποτέλεσμα

ήταν συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Όσον αφορά τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, ο Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε ότι το πολωτικό κλίμα συνεχίζεται και καλλιεργείται από συγκεκριμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου. «Ο κύριος Μυλωνάκης δείχνει σαν να μην έχουν τελειώσει οι δημοτικές εκλογές και αυτή η συμπεριφορά του τορπιλίζει το δημοτικό τοπίο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε δε, πως υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα ανοιχτά, όπως το δημαρχείο και το κολυμβητήριο, τα οποία η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να τρέξει άμεσα.

Κλείνοντας, ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε «παρών» στα δημοτικά δρώμενα και σε αυτή τη δημοτική περίοδο, καθώς για εκείνον «είναι πλέον τρόπος ζωής η Αυτοδιοίκηση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου:

The post Γ. Σταθόπουλος: «Τορπιλίζει» το δημοτικό τοπίο η πολωτική συμπεριφορά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταθόπουλος, Τορπιλίζει, Αγίας Παρασκευής,stathopoulos, torpilizei, agias paraskevis