Γ. Σταθόπουλος: Πολιτική απρέπεια του κ. Μυλωνάκη το «διάγγελμα» για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Ως «πολιτική απρέπεια» χαρακτηρίζει το μήνυμα του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη για την εξέλιξη του έργου του νέου δημαρχείου ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Νίκη Πολιτών Γιάννης Σταθόπουλος. Ένα μήνυμα που, όπως υποστηρίζει ο κ. Σταθόπουλος, δημοσιοποιήθηκε την ίδια ημέρα κατά την οποία υπήρξε συμφωνία για συνάντηση του δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων την Παρασκευή 19 Απριλίου, με το δημαρχείο να κυριαρχεί μεταξύ των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν.

Ο κ. Σταθόπουλος

στην ανακοίνωσή του δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος αναφορικά με τις «επιθέσεις και τα ψεύδη», όπως τα χαρακτηρίζει, του δημάρχου σχετικά με τις ευθύνες της δικής του διοίκησης στην εμπλοκή που έχει προκύψει στη σχετική εργολαβία.

Η ανακοίνωση του Γ. Σταθόπουλου

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο επικεφακλής της Νίκης Πολιτών αναφέρει:

«Χθες, μεσημέρι της Τετάρτης 17/4, μετά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής συμφωνήσαμε σε κλίμα συνεννόησης, μετά από πρόταση του κ. Μυλωνάκη, να γίνει συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αύριο Παρασκευή 19/4,το πρωί. Στη θεματολογία της σύσκεψης πρώτο θέμα είναι το νέο δημαρχείο, που ως γνωστόν πετύχαμε στη δημαρχιακή μας θητεία τη δημοπράτησή του, το 2018, μετά από αγώνα και πίεση στην τότε περιφερειακή αρχή. Είναι το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου μας, και λόγω δικαστικών διενέξεων μεταξύ πρώτου και δεύτερου μειοδότη, ξεκίνησε το 2020.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, δηλ. της Τετάρτης 16/4, ο κ. Μυλωνάκης ανάρτησε μήνυμα του για το θέμα του νέου δημαρχείου! Στο διάγγελμα αυτό εξαπέλυσε εναντίον μου αγενή επίθεση με ψεύδη για το θέμα του δημαρχείου, το θέμα που δεν θα το συζητούσαμε καθόλου χωρίς τη δική μας επιτυχία του 2018. Σημειώστε ότι έχουν ψηφιστεί ομόφωνα όλα τα θέματα (μελέτες, τεύχη δημοπράτησης κ.ά.) που ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσαν το υπό ανέγερση δημαρχείο.

Λυπάμαι πολύ για αυτή του την απρέπεια και για τις συνεχείς επιθέσεις του. Η πόλη έχει ανάγκη από διαφορετικό ύφος και ήθος.

Υ.Γ.: Η 40ήμερη παράταση του έργου (στο οποίο εδώ και εβδομάδες δεν εργάζεται κανείς) δεν προδικάζει την ολοκλήρωσή του που είναι για εμάς μοναδικός στόχος. Χωρίς αστερίσκους.

18 Απριλίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

The post Γ. Σταθόπουλος: Πολιτική απρέπεια του κ. Μυλωνάκη το «διάγγελμα» για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταθόπουλος, Πολιτική, Μυλωνάκη, Αγίας Παρασκευής,stathopoulos, politiki, mylonaki, agias paraskevis