Επτά νέες υποψηφιότητες για τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά

Επτά νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις του, μέσω των σχετικών αναρτήσεων στο προσωπικό ιστολόγιό του:

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Ιάκωβο Αλετρά! Ο Ιάκωβος είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής σχολής Αθηνών και έχει εργαστεί σε φαρμακεία της περιοχής μας.Για περισσότερα απο 15 χρόνια παίζει σε ομάδες μπάσκετ της Κηφισιάς, από τα ανοιχτά

γήπεδα του 3ου γυμνασίου στη Νέα Κηφισιά εώς τις εθνικές κατηγορίες με την ΑΕΝΚ.Σήμερα στα 24, είναι ενεργό μέλος της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου κάτω Κηφισιάς και Αντιπρόεδρος της Οννεδ Κηφισιάς.Μαζί μας, ο Ιάκωβος θα δώσει μια νέα ματιά στα θέματα που απασχολούν το προάστιο μας!

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ιατρό Απόστολο Κασιούρα, έναν εξαίρετο συμπολίτη μας και επιστήμονα.Ο Απόστολος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με μετεκπαίδευση στο St. Thomas της Μ. Βρετανίας, ενώ ασκεί το λειτούργημα του ιατρού για περισσότερα απο 35 χρόνια.Η εμπειρία του, η γνώση των «παθογενειών» του Δήμου μας, αλλά και το αποδεδειγμένο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, θα αποτελέσουν σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε το προάστιο του αύριο, τον Δήμο που μας αξίζει!

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Γεράσιμο Πόλη!Ο Γεράσιμος γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου μας, στη Νέα Κηφισιά.Ο Γεράσιμος είναι Polio Survivor (νικητής της Πολιομυελίτιδας), απο τη τελευταία γενιά που “συναντήθηκε” με τη νόσο, που πλέον τη νίκησε η επιστήμη.Ο Γεράσιμος έχει υπάρξει πρωτοπόρος σε πολλά στη ζωή του!-Είναι ο πρώτος και ο μόνος απόφοιτος του ΕΜΠ, της Αρχιτεκτονικής σχολής , χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου.-Ανώτερο στέλεχος στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας ,εκπροσωπεί τη χώρα μας σε πολλά φόρουμ για το θέμα της προσβασιμότητας, εισηγητής και manager σε πάμπολλες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο αστικό και φυσικό περιβάλλον.-Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων στην αρμόδια διαρκή ανώτατη επιτροπή προσβασιμότητας του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ).Με τα κοινά ασχολείται, όπως δηλώνει ο ίδιος, και από αναγκαιότητα διότι υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν, αλλά και με αίσθημα προσφοράς για τους συμπολίτες του.Είναι δέσμευση μας ότι, μεταξύ των σημαντικότερων στόχων της νέας Δημοτικής αρχής είναι η συμπεριληπτική κοινωνία. Μας αφορά όλους, ως ανθρώπινο δικαίωμα αλλά και ως καθημερινότητα νέων γονιών με καροτσάκι μωρού, ηλικιωμένων συμπολιτών αλλά και φυσικά ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.- Η κάθε δέσμευση προϋποθέτει και έναν μηχανισμό υλοποίησης. Ανθρώπους που πιστεύουν στο σκοπό, ανθρώπους που θα παλέψουν δίπλα μας για την επίτευξη του στόχου.Μαζι μας, ο Γεράσιμος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να παλέψει για την υλοποίηση των στόχων μας!

Καλωσορίζω στην ομάδα μας την Κατερίνα Αρώνες! Η Κατερίνα (το γένος Λουλούδη) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κηφισιά, ενώ ο παππούς της ήρθε απο την Τήνο στις αρχές του 1920.Τελείωσε το γυμνάσιο Κηφισιάς και υπήρξε αθλήτρια στο Ζηρίνειο. Σπούδασε στο St. George Commercial College και εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης για περισσότερα απο 20 χρόνια στη καναδική τράπεζα Scotiabank.Σήμερα ασχολείται με την κατασκευή και διαχείρηση ακινήτων στην Αττική και στις Κυκλάδες, ενώ είναι υπερήφανη γιαγιά με 10 εγγόνια!!!Κοντά μας, η Κατερίνα, με τη μεγάλη της πείρα, θα μπορέσει να βοηθήσει έμπρακτα, στη καλύτερη οργάνωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωης του προαστίου μας.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Νίκο Γεωργούλη! Ο Νίκος γεννήθηκε και ζει στη Κηφισιά. Επι χρόνια επιχειρούσε στο εμπόριο λευκών ειδών και ειδών σπιτιού, διατηρώντας δύο καταστήματα στη Κηφισιά και στη Νέα Ερυθραία. Επίσης διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στη Νέα Ερυθραία με το διακριτικό τίτλο «οδός 1 αριθμός 1».Η σκλήρυνση κατά πλάκας του άλλαξε τη ζωή και έκτοτε συμμετέχει ενεργά για το δικαίωμα στη προσβασιμότητα.Μεταξύ των σημαντικότερων στόχων της νέας Δημοτικής αρχής είναι η συμπεριληπτική κοινωνία. Η ισότιμη πρόσβαση είναι κάτι παραπάνω από θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.Η συμπεριληπτική κοινωνία μας αγγίζει όλους. Νεότερους και μεγαλύτερους, νέους γονείς με καροτσάκια μωρού, τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και φυσικά τους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.Το 2019 εξελέγη στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς. Τώρα μαζί μας, ο Νίκος θα έχει τη δυνατότητα, με τη μεγάλη του πείρα, να βοηθήσει έμπρακτα, με τη καθημερινή του συμβουλή, και συμμετοχή του, για να κάνουμε το προάστιό μας πιο ανθρώπινο.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας την Ελένη Σουρά! Η Ελένη γεννήθηκε και ζει στη Κηφισιά, ενώ η οικογένεια της εγκαταστάθηκε στη Κηφισιά στα τέλη του 1940. Ξεκίνησε να εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρίες, παράλληλα με τις σπουδές της, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (LaVerne) και μετά απο δεκαετίες εμπειρίας σήμερα εργάζεται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το 2019 εξελέγη στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς. Η εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα της δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην Κηφισιά, που τόσο αγαπά.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Τίτο Ψαρουδάκη! Ο Τίτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κηφισιά όπου συνεχίζει και ζεί με τη σύζυγο του και την 3 ετών κόρη τους. Είναι απόφοιτος της αεροπορικής Ακαδημίας της Οξφόρδης και απο τους νεότερους κυβερνήτες/πιλότους Airbus, σε κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης.Η ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του, τον βρίσκει να «πιλοτάρει» την ανθρωπιστική αποστολή της χώρας μας στην Τουρκία και την Συρία.Κοντά μας, θα του δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσει την εμπειρία του στη διαχείριση κρίσεων, λήψη αποφάσεων και υλοποίηση στόχων.

The post Επτά νέες υποψηφιότητες για τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα