Επιτυχής η 36η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 36η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΕΚ) την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Σκοπός της η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εργαζόμενοι και πολίτες απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, στηρίζοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και ενισχύοντας

την τράπεζα αίματος του Δήμου Πεντέλης με 50 επιπλέον μονάδες αίματος.

Στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, οι εθελοντές αιμοδότες ενημερώθηκαν και για τον τρόπο που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής & Αιμοδοσίας Ελένη Πολίτη, καθώς και η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη & ΚΕΠ Δήμητρα Γιαννακοπούλου.

Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 κατά τις ώρες 9.30-13.30, στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια).

The post Επιτυχής η 36η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιτυχής, 36η, Δήμου Πεντέλης,epitychis, 36i, dimou pentelis