Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: Σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. το ψήφισμα για τη διασφάλιση της θέρμανσης στα σχολεία

Η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει ότι το αίτημα-ψήφισμα που κατέθεσε προ ημερησίας διάταξης στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ανάγκη αύξησης των κονδυλίων προς τις Σχολικές Επιτροπές, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων και τη δέσμευση του Δ.Σ ότι θα διασφαλιστεί η παροχή θέρμανσης, φωτισμού κ.λπ., δεν συζητήθηκε.

Η Ένωση Γονέων, που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 16 Νοεμβρίου, αναφέρει ότι το ψήφισμά της δεν θεωρήθηκε επείγον από τη δημοτική αρχή, ωστόσο

θα κατατεθεί εκ νέου στο επόμενο Δ.Σ., όπου υπάρχει δημόσια διαβεβαίωση από την πρόεδρο του ότι θα το εντάξει στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ άλλων οι γονείς σημειώνουν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο τέθηκε προ ημερησίας και ψηφίστηκε ομόφωνα το ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού, που αφορά στήριξη στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων να δοθεί η ευκαιρία φέτος στους μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου να εξεταστούν από το ΚΕΔΑΣΥ και εφόσον αξιολογηθούν ότι χρήζουν προφορικής εξέτασης, να τους δοθεί αυτή η δυνατότητα και στις πανελλαδικές.

«Ως Ένωση Γονέων Παπάγου- Χολαργού, επίσης λάβαμε το λόγο στηρίζοντας το αίτημα του Συλλόγου, επισημαίνοντας ότι ανάλογες ενέργειες έχει κάνει και η Ένωση προς τους αρμόδιους, καθώς και τα ανώτερα όργανα των γονέων όπως η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής και η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) η οποία έχει καταθέσει σχετικό Υπόμνημα προς όλα τα κόμματα της βουλής, ζητώντας την κατάργηση της επίμαχης εγκυκλίου, υπογραμμίζει η Ένωση Γονέων».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 16/11

The post Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού: Σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. το ψήφισμα για τη διασφάλιση της θέρμανσης στα σχολεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα