Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου

«Η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση σημαίνει πλήρη ίαση» ήταν το μήνυμα από την ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, από το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή καταξιωμένων στελεχών από το ιατρικό δυναμικό του Κέντρου.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους πολίτες και εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του προς την επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Αμαρουσίου, συντονίστρια της εκδήλωσης Μαρία Γώγου και στα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, για την πρωτοβουλία συνεχούς ενημέρωσης των πολιτών για ένα τόσο κρίσιμο θέμα, όπως είναι ο καρκίνος του μαστού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Ισότητας των Φύλων Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος, ο σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς και η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού.      

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωσηΛήψη

The post Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενημερωτική, Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου,enimerotiki, kentro ygeias amarousiou