Εκδήλωση στο Μαρούσι με θέμα «Γυναίκες στην πολιτική-Πιο Πολλές, Πιο Δυνατές»

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες στην πολιτική. Πιο πολλές, πιο δυνατές», την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, στο Μαρούσι.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με ευθύνη της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου και της προέδρου της Ελένης Λέκκα και με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ΚΕΔΑ.

Ομιλήτριες ήταν

οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Φωτεινή Βρύνα, επικεφαλής Γραφείου Ισότητας Φύλων Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Μαρία Ανδρούτσου, δήμαρχος Αγίου Δημητρίου και Κατερίνα Βουρλάκη, αντιπρόεδρος ΚΕΔΑ, δημοσιογράφος.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, καλωσορίζοντας τις ομιλήτριες, εξήρε την πολιτική τους πορεία, τις ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου αποτέλεσε έναν από τους πρώτους δήμους που συνέστησε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας  (ΔΕΠΙΣ), η οποία στελεχώθηκε από γυναίκες με μαχητικότητα και άποψη. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων, για τον σχεδιασμό, παρακολούθηση και συντονισμό της ένταξης της διάστασης του φύλου στις πολιτικές του Δήμου, αποτελούμενο από έξι βασικούς άξονες».

Η αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωση στη ΒορέειοΛήψη

The post Εκδήλωση στο Μαρούσι με θέμα «Γυναίκες στην πολιτική-Πιο Πολλές, Πιο Δυνατές» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδήλωση, Μαρούσι, Γυναίκες, -Πιο Πολλές Πιο Δυνατές,ekdilosi, marousi, gynaikes, -pio polles pio dynates