Εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη στο 1ο ΕΠΑΛ/1ο Ε.Κ. Αγίας Παρασκευής στις 29/11

Εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής/1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας και ομιλία με θέμα «Πολλαπλή ή τεχνητή νοημοσύνη;» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του σχολείου. Τα δύο σχολεία κατά το σχολικό έτος 2023-2024 συμμετέχουν ως εστία διάχυσης στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού». Ομιλητής θα

είναι ο συντονιστής του προγράμματος στην Περιφέρεια Αττικής Άρης Λούβρης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις αρχές Δεκεμβρίου θα υπάρξει πρόσκληση μέσω email για συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων ενηλίκων (γονέων, εκπαιδευτικών, δημοτών) σε τέσσερα δια ζώσης σεμινάρια με τα παρακάτω θέματα:

Διαδικτυακές Απάτες, Προστασία Ψηφιακών Συσκευών & Προσωπικών Δεδομένων.Αξιοποίηση Ηλεκτρονικών Ψηφιακών Υπηρεσιών.Ψυχική Υγεία, Εθισμός στο Διαδίκτυο.Κατευθύνσεις για εκπαιδευτικούς σχετικά με την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και την προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αρχή του νέου έτους σε εργαστήριο πληροφορικής του 1ου Ε.Κ. Β’ Αθήνας. Συντονιστές της δράσης από το 1ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής είναι ο Αθανάσιος Μπαλάσκας (διευθυντής) και από το 1ο Ε.Κ. Β’ Αθήνας η Άννα Λιάχνη (τομεάρχης).

The post Εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη στο 1ο ΕΠΑΛ/1ο Ε.Κ. Αγίας Παρασκευής στις 29/11 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκδήλωση, 1ο ΕΠΑΛ1ο Ε Κ, Αγίας Παρασκευής, 2911,ekdilosi, 1o epal1o e k, agias paraskevis, 2911