Ευχαριστήρια εκδήλωση από τον Αλ. Μουστόγιαννη για την πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, πραγματοποίησε ευχαριστήρια εκδήλωση για όσους τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για την ανταπόκριση των πολιτών στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αλεφαντή, τον οποίο και στήριξε για πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κατάστημα της Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκαν ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’ Αθηνών

Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης, ο βουλευτής Μεσσηνίας Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο νέος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Αλεφαντής, η πρώην βουλευτής Ν.Δ. Ελευθερία Μπερνιδάκη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Δώρα Ρουμελιώτη, Σταύρος Γεωργίου, Μάρθα Τσιάνη και Αναστασία Πανούση, Νίκος Καλούδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Γιάννης Λογοθέτης, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, ο Νίκος Μαρκόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο Θοδωρής Μπριάννης, πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών και πλήθος κόσμου.

The post Ευχαριστήρια εκδήλωση από τον Αλ. Μουστόγιαννη για την πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα