Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Κάναμε την αρχή, αλλά χρειάζονται αρκετά ακόμη για τα Άτομα με Αναπηρία

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σημειώνει:

«3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Ο Δήμος μας, μέσα από δράσεις και παρεμβάσεις, προωθεί τη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στην απασχόληση, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και διευκολύνει την καθημερινότητ;a τους, με:

Το πρόγραμμα Αστικός Κήπος Biohability, με σκοπό την κοινωνική

& επαγγελματική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, καθώς και την προώθηση του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Την τοποθέτηση ειδικού καθίσματος στο αμφιθέατρο του Δήμου μας για την πρόσβαση των ΑμεΑ. Τη διαμόρφωση ειδικού χώρου (καθίσματα και πρόσβαση) και χώρων υγιεινής στο κηποθέατρο Παπάγου. Τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης. Τη δημιουργία ραμπών και χώρων υγιεινής στα σχολεία μας κ.ά.

Η αρχή έχει γίνει, αλλά χρειάζονται ακόμα αρκετά ώστε να εξασφαλιστεί η ισότιμη παρουσία και συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής».

The post Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Κάναμε την αρχή, αλλά χρειάζονται αρκετά ακόμη για τα Άτομα με Αναπηρία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα