Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ψυχικό – Αφαίρεσαν 68 τηλέφωνα σε τρία λεπτά!

Μέσα σε μόλις τρία λεπτά τρεις δράστες αφαίρεσαν 68 κινητά τηλέφωνα από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισιάς, στο Ψυχικό, απέναντι από την πρεσβεία του Κουβέιτ. Η διάρρηξη έγινε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο, που τοπεθέτησαν στην είσοδο του καστήματος, ως «καμουφλάζ», εν συνεχεία έκοψαν τμήμα

του τσίγκου ο οποίος συγκρατούσε το ρολό, το σήκωσαν περίπου 20 εκατοστά και, αφού έσπασαν την τζαμαρία, σύρθηκαν μέσα στο κατάστημα. Με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία τοποθέτησαν σε καφάσι, και απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητο, το οποίο και εγκατέλειψαν λίγα μέτρα μετά το κατάστημα, σε ένα στενό.

Βίντεο από το protothema.gr

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην ΕΡΤ, αστυνομικοί κατέφθασαν γρήγορα στο σημείο, αλλά ωστόσο οι δράστες είχαν γίνει ήδη… καπνός.

The post Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ψυχικό – Αφαίρεσαν 68 τηλέφωνα σε τρία λεπτά! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάρρηξη, Ψυχικό – Αφαίρεσαν 68,diarrixi, psychiko – afairesan 68