Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και εγκαίνια στο Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα εγκαίνια του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και αγιασμός του χώρου παπό τον πατέρα Λουκά της ενορίας Αγίου Γεωργίου. Τα εγκαίνια οργανώθηκαν στο πλαίσιο της ανακαίνισης – αναμόρφωσης του χώρου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον ΟΚΠΑ Πεντέλης, υπό την αιγίδα του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Η Μικτή Χορωδία πάσης ηλικίας του Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Καλλιόπης Σκιαδά και το χορευτικό τμήμα του Γ΄ ΚΑΠΗ

με τη δασκάλα Αλέκα Παπαλίτσα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την αξία ύπαρξης και συνεισφοράς των ΚΑΠΗ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία, δηλώνοντας αρωγός στις δράσεις του Γ΄ ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από πλήθος μελών και φίλων του ΚΑΠΗ, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος & υπεύθυνη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης, Άντα Μπούσουλα, ο δημοτικός σύμβουλος & πρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο αντιπρόεδρος ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Λαλητάδες», Βασίλης Ζευγώλης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Λαλητάδες», Κώστας Κατσάρης.

The post Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και εγκαίνια στο Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα