Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως – Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής από τις 21/12/2023 έως και την 1/1/2024

Για άλλη μία χρονιά η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει στο Πεδίον του Άρεως ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων προκειμένου να χαρίσει όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 40, θα ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Το αστέρι ψάχνω να βρω το φωτεινό» και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιανουαρίου, με πολλές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις,

εργαστήρια και καλλιτεχνικούς περιπάτους στο Πεδίον του Άρεως.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εύχεται σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μία φορά καλούμε τον κόσμο να κάνει Χριστούγεννα στο πάρκο της καρδιάς μας. Τo Πεδίον του Άρεως, το οποίο είναι πλέον αναγεννημένο, φιλόξενο και ασφαλές, έβαλε για άλλη μία χρονιά τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα.

Το πάρκο μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μητροπολιτικά πάρκα της Ευρώπης, είναι το πάρκο των πολιτών της Αθήνας, το δικό σας πάρκο, το οποίο σας περιμένει με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου για όμορφες και χαρούμενες χριστουγεννιάτικες στιγμές».  

Η συμμετοχή του κοινού στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη, καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου!

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πεδίον του ΆρεωςΛήψη

The post Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως – Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής από τις 21/12/2023 έως και την 1/1/2024 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα, Πεδίον, Άρεως –, Περιφέρειας Αττικής, 21122023, 112024,christougenna, pedion, areos –, perifereias attikis, 21122023, 112024