Αντιπολίτευση: Φυγομάχησε η δήμαρχος Πεντέλης – Έδειξε υπεύθυνη για τον χιονιά την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας

Ότι η δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά έδειξε υπεύθυνη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον χιονιά την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αν. Κοσμοπούλου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζουν οι επικεφαλής των παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία (Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου), Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή (Αντώνης Φειδοπιάστης), Μπροστά Μαζί (Ελευθέριος Κοντουλάκος) και Πεντελήθεν (Γιώργος Κατσικογιάννης).

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Με δύο υπερασπιστικές γραμμές

εμφανίστηκε η διοίκηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 7ης Φεβρουαρίου όπου συζητείτο το αίτημα 16 δημοτικών συμβούλων, πέντε συνδυασμών της αντιπολίτευσης, υπογεγραμμένο από της 27 Ιανουαρίου για άμεση μονοθεματική σύγκλιση του Δ.Σ., προκειμένου η διοίκηση να κάνει τον απολογισμό της για τη διαχείριση αντιμετώπισης της κακοκαιρίας “ΕΛΠΙΣ”.

Κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία η πρόεδρος, που φρόντισε αφ’ ενός, μεν, να εισαγάγει το θέμα όσο πιο καθυστερημένα μπορούσε, αφ’ ετέρου, δε, να το “καταχωνιάσει” τρίτο ανάμεσα σε άλλα θέματα ήσσονος σημασίας, έπειτα από πιέσεις της αντιπολίτευσης και την παρουσία πολιτών που είχαν προσέλθει, προέταξε το θέμα.

Η κ. δήμαρχος επικαλούμενη οικογενειακό θέμα υγείας (ευχόμαστε να είναι όλα καλά) δεν προσήλθε διά ζώσης αλλά “χαιρέτησε” μέσω βιντεοκλήσης, τα βρήκε, δε, σχεδόν όλα καλά, ξέχασε τη συγγνώμη και άφησε ως “απολογούμενη” την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αν. Κοσμοπούλου.

Σε άλλο μήκος κύματος η κ. Κοσμοπούλου παραδέχθηκε ανικανότητα, ανετοιμότητα και εν γένει αδυναμία διαχείρισης του φαινομένου και ζήτησε την κατανόηση συναδέλφων και πολιτών διότι είναι “καινούργιοι” και δεν έχουν μάθει ακόμη να αντιμετωπίζουν τέτοιες ακραίες καταστάσεις.

Επειδή αγαπητοί συμπολίτες η αδυναμία εκτέλεσης δημόσιων καθηκόντων η οποία έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ασφάλεια και υγεία των πολιτών δεν αντιμετωπίζεται μόνο με ένα απλό συγνώμη, που πράγματι ζήτησε η κ. αντιδήμαρχος, αλλά με ανάληψη ευθύνης που αφ’ ενός προφυλάσσει από επανάληψη λαθών και παραλήψεων και αφ’ ετέρου φέρνει τη λύτρωση από το δράμα, σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση της κ. Κοσμοπούλου, η οποία δεσμεύτηκε ότι αν αυτή είναι το πρόβλημα θα το σκεφτεί. Ακόμα, βέβαια, το σκέφτεται. Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι μόνο εκείνη είναι το πρόβλημα ή όλοι αυτοί που διοικούν σήμερα τον Δήμο Πεντέλης;».

The post Αντιπολίτευση: Φυγομάχησε η δήμαρχος Πεντέλης – Έδειξε υπεύθυνη για τον χιονιά την αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα