Ανανέωση Συνεργασία: Τι συμβολίζει το σήμα της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης

Γεννήθηκε και δραστηριοποιείται ήδη η νέα Δημοτική παράταξη “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Θεωρούμε αναγκαίο και επιβεβλημένο συγχρόνως να παρουσιάσουμε το σήμα της παράταξής μας το οποίο απηχεί και συνοψίζει (πιστεύουμε με επιτυχία) την όλη προσπάθειά μας

που ξεκίνησε από ένα όραμα και μια ελπίδα για κάτι νέο και αναζωογονητικό για την Πόλη μας, αυτό το όμορφο βόρειο προάστιο του Λεκανοπεδίου.

Οι συμβολισμοί του σήματός μας απηχούν τη φιλοσοφία μας, μια φιλοσοφία ενωτική και συνάμα δημιουργική σε δράση και στόχους. Η πόλη μας αποτελείται ουσιαστικά από δύο όμορες πόλεις τη Λυκόβρυση και την Πεύκη που πριν αρκετά χρόνια ήταν δύο ανεξάρτητοι Δήμοι που ενώθηκαν. Το εγχείρημα τότε δεν ήταν εύκολο για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αλλά η Πόλη τα κατάφερε τελικά αφομοιώνοντας όλες τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο απόηχος αυτών των προσπαθειών και δυσκολιών υπάρχει μέχρι σήμερα που σε κάποιες στιγμές (ευτυχώς πολύ λίγες πια) φαίνεται ανάγλυφα και χαρακτηριστικά.

Γι αυτό και η παράταξή μας συμβολικά παρουσιάζει με το σήμα της τις δύο πόλεις με δύο εικόνες. Ένα κλαδί πεύκου και ένα λύκο να σφικτααγκαλίαζονται δείγμα πως οι δύο πόλεις είναι πια ΜΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αλλά αυτή η εικόνα συμπληρώνεται και πιστοποιεί τα όσα αναφέρουμε με τη ανάγλυφη θαλπωρή και φροντίδα των δύο πόλεων με ένα χέρι που ενώνει και προστατεύει αυτό το σφικταγκάλιασμα!

Γύρω από το σχέδιο αυτό είναι οι λέξεις:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ σε φιλοσοφία, προγραμματισμό και υλοποίηση

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων των υγιών δυνάμεων χωρίς αντιπαλότητες, αλληλοκατηγορίες και εχθρότητες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ για ένα ωραιότερο, καθαρότερο και ενωμένο Δήμο

Οι λέξεις αυτές ζωγραφισμένες με όλα τα χρώματα, (κόκκινο, πράσινο και μπλε), δείγμα της απόφασης της παράταξης μας να ενώσει όλους τους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους.

Αυτός είναι ο συμβολισμός του σήματός μας, αλλά συγχρόνως και ο κεντρικός μας στόχος: Η Πόλη ενωμένη να μεγαλουργεί και να προοδεύει με τους πολίτες της να νοιώθουν την παρουσία της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους!

Το ευχόμαστε και το υποσχόμαστε ολόψυχα!!

Το Δίκτυο Πολιτών ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

The post Ανανέωση Συνεργασία: Τι συμβολίζει το σήμα της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα