Αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Μεταμόρφωσης

Εξελέγη το νέο προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής στον Δήμο Μεταμόρφωσης, με τις δημαιρεσίες της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε η Αθανασία Ακριώτη, προερχόμενη από την παράταξη του δημάρχου Στράτου Σαραούδα, Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση. Στις δύο άλλες θέσεις του προεδρείου εκλέχθηκε από τη μείζονα αντιπολίτευση ο Σπύρος Πανδής στη θέση του αντιπροέδρου και από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση ο Γρηγόρης Μολύβας στη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ολοκληρώθηκαν

επίσης οι διαδικασίες ανάδειξης και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μεταμόρφωσης, η οποία ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες καταργήθηκαν.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής είναι ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας. Τακτικά μέλη: Παναγιώτης Λουσίδης, Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Στέλιος Σαριδάκης, Σάββας Νάνος και Παναγιώτης Μακρίδης. Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλης Κορκολής, Γιώργος Στρογγυλούδης, Δήμητρα Τσεβά, Στάθης Βλαχάκης, Βασίλης Καραβάκος και Κωνσταντίνα Λιάκου.

Να σημειωθεί ότι, πριν από την έναρξη των δημαιρεσιών, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και ο τυχερός δημοτικός σύμβουλος ήταν ο Κώστας Κολοβός.

The post Αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Μεταμόρφωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναδείχθηκαν, Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικής Επιτροπής Μεταμόρφωσης,anadeichthikan, dimotikou symvouliou, dimotikis epitropis metamorfosis