Αγιασμός στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων

Αγιασμός για το νέο έτος τελέστηκε την Τετάρτη 10/1 στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων, από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου πρωτοπρεσβύτερο π. Αγησίλαο Τσώλο, παρουσία του δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων ευχήθηκε στα μέλη αλλά και τους εργαζομένους καλή και δημιουργική χρονιά και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας ποιοτικότερες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες υγείας. Είναι

χρέος μας να εξασφαλίσουμε πέρα από κάθε είδους αποκλεισμούς μια καλύτερη ποιότητα ζωής με φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και φυσικά ψυχαγωγία. Ο χώρος του ΚΑΠΗ θα είναι χώρος έκφρασης και δημιουργίας για όλους εσάς. Θα ήθελα να γνωρίζετε πως βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστεί».

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Σ. Μαντινίδου ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις δράσεις που προγραμματίζονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κάππας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βριλήσσια: Πορεία Ευθύνης Βούλα Αρσένη – Λάμπρου και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Λιακόπουλος.

The post Αγιασμός στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα