Super League 2: Ισοπαλία 3-3 της Κηφισιάς στην Καλλιθέα για τη 19η αγωνιστική

Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα, Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου, στην Καλλιθέα, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, το οποίο και έληξε ισόπαλο 3-3.

Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά η πληθωρική εμφάνισή του δεν έφθασε και σε νίκη.

Οι Κηφισιώτες προηγήθηκαν στο 9′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχάλης Κουιρουκίδης, για να ισοφαρίσει ο Ομάρ Σαντάνα στο 37′. Ο Παναγιώτης Πρίτσας έβαλε και πάλι μπροστά την

Κηφισιά στο 51′, ενώ ο Ανδρέας Τεττέι στο 66′ διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σκορ σε 1-3. Ωστόσο, ακολούθησαν τα γκολ του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές στο 87′ και του Μασιέλ Ντεμέτριους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, που οδήγησαν στην τελική ισοπαλία.

Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (64′ Ντεμέτριους), Ματίγια, Κύργιας, Ναμπί (75′ Λουκίνας), Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Ουές, Καινούργιος, Κολτσίδας (28′ λ.τ Ρέντζας), Βλάχος.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ναα, Παπασάββας (83′ λ.τ. Ταλάλ), Σωτηράκος, Προβυδάκης, Πρίτσας (60′ Πέιος), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ λ.τ Αντερέγκεν).

Πηγή πίνακα: Super League 2

The post Super League 2: Ισοπαλία 3-3 της Κηφισιάς στην Καλλιθέα για τη 19η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 2, Ισοπαλία 3-3, Κηφισιάς, Καλλιθέα, 19η,Super League 2, isopalia 3-3, kifisias, kallithea, 19i