4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα για τους Βόρειους στην Α’ ΕΠΣΑ

Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Α’ ΕΣΠΑ για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών.

1ος όμιλος

Α.Ε. Ηράκλειο – Θρίαμβος Αθηνών 5-3

Με μια «επική» επιστροφή από το 1-3, το Ηράκλειο κέρδισε τον Θρίαμβο Αθηνών

με σκορ 5-3, παίρνοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στην 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 14 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στο 6′ μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Ζευκιλή, αλλά στο 14′ ο Γκούγκας έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Θριάμβου, που στο 37′ με τον Γουργιώτη και στο 47′ με τον Σχουλλή, πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων και προηγήθηκαν με 1-3.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά ψυχικά αποθέματα και έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεση. Στο 64′ ο Σπυριδάκης μείωσε σε 2-3 και στο 71 ο Φερεντίνος έφερνε και πάλι το παιχνίδι σε ισορροπία. Αλλά, το Ηράκλειο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Γκούγκας, σε… τρελά κέφια, σκόραρε άλλες δύο φορές, στο 76′ και 86′, κάνοντας «χατ τρικ» και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5-3.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Τσαντές, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Δήμας (46′ Σπυριδάκης), Τσιρκινίδης, Χρήστου, Γκούγκας (90′ Μέτσο), Καφετζής (87′ Τσάτσος), Αντωνόπουλος (63′ Βασιλός).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Χρήστος Τάσσης): Λαχανάς, Κόνιαρης (76′ Καμπουράκης), Μαραυγάκης, Γεωργιόπουλος, Σπυρής, Βλάχος, Σχουλλής, Γουργιώτης (70′ Σταλμπουτζής), Κωνσταντίνου (86′ Ζαφείρης), Ζευκιλής, Ζαρκαδούλας (83′ Δρακάς).

Νέα Ιωνία – Αγ. Παρασκευή 0-1

Με το «τρίποντο»… δραπέτευσε από τη Ν. Ιωνία η Αγ. Παρασκευή, νικώντας 0-1 την τοπική ομάδα, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες από το 30′.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν τη «Αγία» και στο 31′ έφθασε κοντά στο γκολ, όταν ο Τζίτζης ανέτρεψε τον Τριάντη, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, αλλά το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο δεύτερος εξουδετέρωσε ο Παπαγεωργίου. Σαν να μην έφθανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα, η Santa, με τον Κοβάνη, έκανε το 0-1, «παγώνοντας» το γήπεδο. Στο 37′ ήταν η σειρά του Πρισιμιτζή να σκοράρει, αλλά από θέση οφσάιντ όπως έκρινε ο διαιτητής, οπότε το γκολ ακυρώθηκε.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κοντής, Καψιόχας, Βιδίστα, Χρούσης (85’ Κόκκινος), Μύττης (54’ Βογατσάς), Τριάντης (66’ Γκέντη), Πανταγιάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (75’ Μάντεσης), Κουτσιούμπας

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέτζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (75’ Δρόσης), Παπαευθυμίου (80’ Μιχαλόπουλος), Κοβάνης, Τσοπανάκος (33’ Χατζίου), Μπαλατσούρας

Κένταυρος Βριλησσίων – Ήφαιστος Περιστερίου 1-0

Το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα των Βριλησσίων, κερδίζοντας εντός έδρας τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ήφαιστο Περιστερίου με σκορ 1-0.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που παραλίγο ν’ ανοίξουν το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Χίου στο 70′ κατέληξε στο δοκάρι του Θεοδωρίδη. Τελικώς, ήρθε ο Δαραμούσκας στο 81′ να σκοράρει για τους γηπεδούχους, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στον Κένταυρο.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Θεοδωρίδης, Κουτσούβελης, Γαληνάκης, Ελενάι, Κολιός, Καμάρας, Κωνσταντάκης (81’ Μπότσας), Κουλιούρης (59’ Δαραμούσκας), Σκεντέρι (67’ Δέτσης), Ένσι, Θεοδωρίδης Γ. (90’+1’ Μανίκας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαΐτης, Γεωργίου (68’ Βλασόπουλος), Σφίχτης, Μουρκάζης, Κυριάκοπουλος, Βελιανίτης (84’ Παναγιωτόπουλος), Μπότης (46’ Χίος), Κιτσόπουλος, Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Καλαϊτζής (59’ Τσιανός).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Πανερυθραϊκός – Χαλάνδρι 1-1

Νέες απώλειες βαθμών για τον Παναρυθραϊκό μέσα στο «σπίτι» του, αυτή τη φορά απέναντι στο Χαλάνδρι, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα της Ν. Ερυθραίας βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς, ενώ το Χαλάνδρι στην 10η, με 10 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπρίλης στο 50′, για να ισοφαρίσει ο Φωτάκης στο 66΄. Μάλιστα, στο 77′ οι Χαλανδραίοι θα μπορούσαν να κάνουν και την ανατροπή, αλλά το σουτ του Κλήμη σταμάτησε στο δοκάρι του Μπακοδήμου.

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας δεν έχει ν’ ανησυχεί μόνο για το άτυχο αποτέλεσμα, αλλά και για τον τραυματισμό του Νίκου Αντωνιάδη, στο 29′, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάταγμα στα πλευρά.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (85′ Αγουρίδας), Μπρίλης, Αντωνιάδης (26′ λ.τρ. Δημαράς), Αδραχτάς.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Μαράνος (59′ Νησωτάκης), Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Κλήμης, Λουκάς, Σεϊτάι (69′ Κανέλλος), Λειβαρτζινός, Βενάρδος, Κιούσης (31′ Βαρώνος) (85′ Ράπτης).

Σούρμενα – Πεύκη 0-1

Μεγάλο «διπλό» για την Πεύκη στο Ελληνικό απέναντι στα Σούρμενα, τα οποία νίκησε με σκορ 0-1 κι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 14 βαθμούς.

Αν και πιέστηκε στο πρώτη ημίωρο, η ομάδα των Βορείων Προαστίων κράτησε ανέπαφη την εστία της και στο 53′ έκανε τη ζημιά στους γηπεδούχους, με το γκολ του Πετράκη.

Τα Σούρμενα από το 67′ αναγκάστηκαν να παίζουν με 10 παίκτες, καθώς ο Ακριτίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης – Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Μετλίου, Μαρινάκης (51′ Μπουγιούκος), Ακριτίδης, Θυμιανός, Πρέκας, Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης Θεοδώρου (68′ Κορκολής).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Τζέλι, Παππάς, Τζαφέρι, Ανδρέου, Κοντογιαννόπουλος, Πέτσι (63′ Καραγιάννης), Αναστασίου (64′ Λάμπι), Ρώσση, Πετράκης (82′ Λούμης (88′ λ.τρ. Μακρυνικόλας).

Γ.Σ. Αργυρούπολης – Χολαργός 2-2

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις Αργυρούπολη και Χολαργός στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, η οποία έληξε ισόπαλη 2-2.

Η ομάδα των Βορείων άνοιξε πρώτη το σκορ στο 17′ με τον Χαλά, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 22′ με τον Βουβουδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47′ και πάλι οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, με τον Ριτσιάτη αυτή τη φορά, αλλά στο 81΄το γκολ του Γιαννίκου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Μεντόλι (46’ Κοτρώτσος) (75’ Χιόνης), Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Βουβουδάκης (46’ Κακούτης), Βασιλάκης (57’ Παπαθανασίου), Λεβέντης, Γκρεβτσίδης, Γιαννίκος, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης,

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλέας, Γερώνυμος, Κοντογιάννης, Μιχελής, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καζάκος Α., Χαλάς, Καζάκος Π., Ριτσιάτης (55’ Βουλομένος), Λύρας.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

The post 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα για τους Βόρειους στην Α’ ΕΠΣΑ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα