17 σκυλάκια βρήκαν μια νέα οικογένεια στη Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων στα Βριλήσσια

Τις παντοτινές τους οικογένειες βρήκαν 17 σκυλάκια στη Γιορτή Υιοθεσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης στα Βριλήσσια από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια», υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και της Περιφέρειας Αττικής. Δεκάδες πολίτες αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα

σκυλάκια.

«Τα περισσότερα από τα σκυλάκια μας βρήκαν τις παντοτινές τους οικογένειες και κάποια εξασφάλισαν πολύτιμη φιλοξενία, που θα τα βοηθήσει να υιοθετηθούν. Αρκετά από αυτά έγιναν πλέον κάτοικοι Βριλησσίων, χάρη και στις προσπάθειες του δημάρχου Γιάννη Πισιμίση, ο οποίος υιοθέτησε και ο ίδιος ένα από τα αδεσποτάκια μας, τη γλυκιά Χόλι. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια», ανέφερε η Άννα Μερτή, εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, πλην του δημάρχου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ΠΣΑΤ, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών, αλλά και το 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων, με τα μέλη του να συνοδεύουν και να φροντίζουν τα σκυλάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής. Όλοι οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φροντίσουν τα σκυλάκια, να τα προετοιμάσουν και να τα φέρουν στη γιορτή, να συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους γι’ αυτά και για κάθε απορία τους σχετικά με την υιοθεσία και όλα τα φιλοζωικά ζητήματα.

The post 17 σκυλάκια βρήκαν μια νέα οικογένεια στη Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων στα Βριλήσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα