Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και το εισόδημα των πολιτών

«Σε λίγους μήνες, στις 9 Ιουνίου, έχουμε ευρωεκλογές. Θέλω λίγο να βάλουμε δίπλα δύο εικόνες. Θυμηθείτε πού ήταν η Ελλάδα και σε σχέση με την Ευρώπη και σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, μια Ελλάδα επαίτης, μια Ελλάδα μαύρο πρόβατο, μια Ελλάδα

που μαζεύονταν όλοι να συζητήσουν το πρόβλημά της. Και σκεφτείτε όλα αυτά τα χρόνια, τα δύσκολα χρόνια για όλους και, κυρίως, για αυτούς που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη, πού βρέθηκε η Ελλάδα. Η Ελλάδα πρωταγωνίστησε στο Ταμείο Ανάκαμψης, η Ελλάδα κατάφερε, να μεγαλώσει και το ΑΕΠ της και με τις συμφωνίες με τις γύρω χώρες, η Ελλάδα κατάφερε και κέρδισε αμυντικές συμφωνίες που κάποτε ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε και κατάφερε, ναι, να είναι ισότιμος συνομιλητής» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Το άρθρο Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και το εισόδημα των πολιτών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα