Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Σάββατο 11 Νοεμβρίου- Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας

ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ο καιρός σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο - Σάμο), στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας - Παξών - Λευκάδας), την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία,

τη δυτική Στερεά, τα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα, από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν τη Θράκη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νοτιοανατολικά και θα φθάσει στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 με 27 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Σάββατο 11 Νοεμβρίου- Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα