Ηλιόεσσα η Άνδρος και φωτόλουστο το Μπατσί τίμησαν την ιερά μνήμη του Αγίου Φιλίππου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου, στην παραθαλάσσια περιοχή του Μπατσίου της Άνδρου ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου, Αρχιμ. Ευδοκίμου, των Πατέρων της Μονής, του Εφημερίου του Ναού και Εφημερίων άλλων περιοχών Άνδρου, και με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ιω. Βρούτση, του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, του διατελούντος και νεοεκλεγμένου Δημάρχου, Δημοτικών

και Περιφερειακών Συμβούλων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, του Διοικητού και Αξιωματικὠν της Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου, του Διευθυντή του Περιφερειακού Κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άνδρου, του Λιμενάρχη Άνδρου και Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Διευθυντή, Εκπαιδευτικών και Μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου, και πλείστων πιστών.

Το άρθρο Ηλιόεσσα η Άνδρος και φωτόλουστο το Μπατσί τίμησαν την ιερά μνήμη του Αγίου Φιλίππου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα