ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου- Χριστούγεννα ευχές

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη

και τη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα βόρεια 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου- Χριστούγεννα ευχές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα