Στέφανος Κασσελάκης: Καταθέτουμε συγκεκριμένο κατηγορητήριο κατά Καραμανλή για τα Τέμπη - "Απλές πολιτικές εξισώσεις: Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής" (βίντεο)

11:34 1/4/2024 - Πηγή: Eirinika
Στέφανος Κασσελάκης: Καταθέτουμε συγκεκριμένο κατηγορητήριο κατά Καραμανλή για τα Τέμπη - "Απλές πολιτικές εξισώσεις: Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής" (βίντεο)ggakisMon, 04/01/2024 - 11:23

Για συγκάλυψη κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με την υπόθεση της τραγωδίας των

Τεμπών.

"Απλές πολιτικές εξισώσεις: Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης” αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ - Σε ψαροταβέρνα με ούζα σβήνει τα κεριά μαζί με τον πατέρα του (φωτό & βίντεο)

"Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή: "Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;". Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή. Το καταθέτουμε αύριο” τόνισε και πρόσθεσε:

"Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης; Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών;

Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμη και την τελευταία δικαιολογία. Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Διαβάστε ακόμα: Πρόταση δυσπιστίας - Κασσελάκης για Καραμανλή: «Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση» - Ανδρουλάκης: «Με το χειροκρότημα σας, είστε όλοι συνένοχοι» (βίντεο)

/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/kasselalall.png?itok=Yyb53k5V
Keywords
Τυχαία Θέματα