Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Μου θυμίζεις την κόρη μου» - «Ζήτησε να του δώσω ξυλιές στα οπίσθια» (φωτό & βίντεο)

10:29 8/5/2024 - Πηγή: Eirinika
Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Μου θυμίζεις την κόρη μου» - «Ζήτησε να του δώσω ξυλιές στα οπίσθια» (φωτό & βίντεο)ggakisWed, 05/08/2024 - 10:24

Η πρώην σταρ ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς, πρόσωπο κλειδί στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη, κατέθεσε χθες Τρίτη με λεπτομέρειες για τη σχέση που δηλώνει ότι είχε το 2006 με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε μια άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου, στην οποία κατηγορείται για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα, ομοσπονδιακή δικαστής της Φλόριντα αποφάσισε χθες την αναβολή της έναρξης της δίκης, χωρίς να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η απόφαση αυτή, την οποία έλαβε δικαστής που διορίστηκε από τον Τραμπ, σημαίνει ότι η δίκη για αυτή την υπόθεση δεν είναι πιθανό να ξεκινήσει πριν τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, στις οποίες ο Ρεπουμπλικάνος είναι και πάλι υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμα: Η Στόρμι Ντάνιελς τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ: Το... sexy tweet που έκανε - "Αθώος" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, δεν προφυλακίστηκε

Στη Νέα Υόρκη η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς ήταν πολυαναμενόμενη, καθώς ο Τραμπ, ο οποίος αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, κατηγορείται πως απέκρυψε το γεγονός ότι έδωσε 130.000 δολάρια στην πρώην πορνοστάρ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη σε τεταμένη ατμόσφαιρα, με τον δικαστή Χουάν Μέρτσαν κάποια στιγμή να ζητεί από τους δικηγόρους του Τραμπ να συγκρατήσουν τον πελάτη τους, ο οποίος δεν σταμάτησε «να βρίζει δυνατά».

Keywords
Τυχαία Θέματα