Μαρία Καρυστιανού: Το ψήφισμά της έχει συγκεντρώσει 630.000 υπογραφές – «Αγωνίζεται» να αλλάξει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών (φωτό)

Η Μαρία Καρυστιανού, μία από τους γονείς που έχασαν το παιδί τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, έχει δημιουργήσει πλατφόρμα με σκοπό να συγκεντρώσει υπογραφές για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

Αρχικά ο στόχος ήταν να συγκεντρώσει 500.000 υπογραφές και επετεύχθη!

Τώρα οι υπογραφές έχουν φτάσει τις 630.000 και ο στόχος αλλάζει, γίνεται 1.000.000 υπογραφές!

Διαβάστε ακόμα: Το 2023, σε ένα βίντεο από ψηλά: Ήταν η χρονιά με τις πυρκαγιές τις πλημμύρες να «στοιχειώνουν» την Ελλάδα

– 5 «αξέχαστα» λεπτά

Το ψήφισμα που αφορά τα Τέμπη αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου που χάθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη: «Αγόρι μου όμορφο, παιδάκι μου γλυκό, μου λείπεις πολύ…»

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, 57 ΝΕΚΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα