Η ολέθρια σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον δολοφόνο της: Η τελευταία της ανάρτηση - "Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό" λέει ξάδερφος του δράστη (φωτό & βίντεο)

10:08 3/4/2024 - Πηγή: Eirinika
Η ολέθρια σχέση της 28χρονης Κυριακής με τον δολοφόνο της: Η τελευταία της ανάρτηση - "Δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό" λέει ξάδερφος του δράστη (φωτό & βίντεο)ggakisWed, 04/03/2024 - 09:25

Η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, για τον τρόπο, αλλά και για όλα όσα δεν έγιναν, αφού η άτυχη κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για βοήθεια, αλλά είτε έμειναν στους... τύπους είτε δεν έδειξαν την πρέπουσα προσοχή.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το καρτέρι που έστησε

ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 28χρονης Κυριακής, την παρακολουθεί έξω από το σπίτι της, λίγη ώρα πριν τη δολοφονήσει με πέντε μαχαιριές.

Ο δράστης, γνωστός στις Aρχές, με κακοποιητικό παρελθόν, φτάνει έξω από το σπίτι της με τη μηχανή του γύρω στις 21:12 (είναι αυτός που φαίνεται χωρίς κράνος) και στρίβει δεξιά έξω από το μπαλκόνι, περιμένοντας πότε θα βγει από αυτό η πρώην σύντροφός του.

Η τελευταία ανάρτηση της Κυριακής

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους, την 25η Μαρτίου, η κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία της στο facebook, στην οποία ανέφερε ότι νιώθει γαλήνη...

H φωτογραφία που ανέβασε η Κυριακή, στο πλάι της οποίας έγραψε ότι νιώθει γαλήνη.


Κάποια από τα σχόλια των χρηστών του Facebook μετά την τραγική είδηση της δολοφονίας της.

Οι κοινές φωτογραφίες στα social media

Το ζευγάρι φαίνεται πως περνούσε αρκετό χρόνο μαζί και συχνά οι δυο τους αναρτούσαν φωτογραφίες από τις βόλτες και τις αποδράσεις τους.


Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης που μαχαίρωσε ο πρώην της: «Έχει πεθάνει ένας άγγελος» - «Θα τη σκότωνε ούτως ή άλλως» - «Μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή» (βίντεο)

Μητέρα δράστη: Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα

Στον Alpha μίλησε η μητέρα του δολοφόνου για τη σχέση του γιου της με την 28χρονη πρώην κοπέλα του, την οποία δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του δράστη στην εκπομπή «Tlive».

«Ήταν πολύ αγαπημένοι μέχρι την 1η του Μάρτη, που χωρίσανε... Όταν με καλέσουν, να πάω στην αστυνομία, θα πω όλα όσα ξέρω. Τα παιδιά ήταν μαζί περίπου επτά χρόνια», πρόσθεσε.

Πατέρας δράστη: Την είχα σαν κόρη μου

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα».

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα» ανέφερε συγκεκριμένα ο πατέρας του 39χρονου δράστη. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» είπε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Εξάδελφος του 39χρονου: Δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και εξάδελφος του 39χρονου δράστη. «Μας έλεγε ότι τα πηγαίνανε καλά, χωρισμοί όμως υπήρχαν... Συνολικά, ήταν μαζί μια πενταετία, σίγουρα» είπε αρχικά.

«Μου λέει ''με χώρισε'', αυτή δηλαδή... και του λέω ''εντάξει, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι''... Έδειχνε στενοχωρημένος, σίγουρα, ναι... Απ' ό,τι φάνηκε, δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους» είπε, αφηγούμενος όσα γνώριζε για τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Ήρεμος άνθρωπος ήταν, δεν μπορώ να το πιστέψω πώς το έκανε αυτό, κρίμα για το κοριτσάκι» είπε, τέλος, ο εξάδελφος του 39χρονου δράστη.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Η γυναίκα νεκρή στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος – Κάλεσε το 100, άκουσαν τα ουρλιαχτά στο «κέντρο»

/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/ana6_0.png?itok=80icMFwp
Keywords
Τυχαία Θέματα
28χρονης Κυριακής, - Δεν,28chronis kyriakis, - den