Δύσκολο βράδυ για την Θεσσαλονίκη- Έσπασε φράγμα & πλημμύρισαν δύο χωριά- Κινδύνεψαν άνθρωποι- Ανάμεσά τους μία έγκυος & ένα μωρό

Δύσκολο ήταν το χθεσινό βράδυ για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων έσπασε φράγμα στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στον Σταυρό και τα Βρασνά του δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης.

H Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 200 κλήσεις για άντληση υδάτων ενώ οι δυνάμεις της επενέβησαν σε 28 περιπτώσεις για τη διάσωση ανθρώπων.

Μεταξύ των ατόμων που διασώθηκαν ήταν μια έγκυος και ένα βρέφος 10 μηνών, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια της νύχτας στις περιοχές Σταυρού-Βρασνών (δ.Βόλβης) Θεσσαλονίκης η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής έχει δεχτεί 200 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και αντλήσεις υδάτων. Άμεσα έχουν κινητοποιήθηκαν 13 συνεργεία με 28 πυροσβέστες.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουνίου 2018

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή 13 συνεργεία με 28 πυροσβέστες.

Δύσκολα ήταν τα πράγματα και στην Χρυσούπολη Καβάλας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δέχεται 120 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν εννέα οχήματα με 18 Πυροσβέστες.

Επίσης στην περιοχή Χρυσούπολη Καβάλας η υπηρεσία μας δέχτηκε 120 κλήσεις που αφορούν αντλήσεις υδάτων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 οχήματα με 18 πυροσβέστες.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουνίου 2018

Νέα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΡΑΓΜΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΧΩΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα