Δείτε βίντεο και φωτό, τον Ζαν Μισέλ Ζαρ να οδηγεί... ιπτάμενο αυτοκίνητο - Ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής κάνει βόλτα σε γη & αέρα

Δείτε βίντεο και φωτό, τον Ζαν Μισέλ Ζαρ να οδηγεί... ιπτάμενο αυτοκίνητο - Ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής κάνει βόλτα σε γη & αέραggakisWed, 04/24/2024 - 12:03

Το ιπτάμενο όχημα της σλοβακικής εταιρείας KleinVision που μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά από σπορ αυτοκίνητο σε αεροπλάνο, δοκίμασε ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Ζαν Μισέλ Ζαρ.

Ο Γάλλος μουσικοσυνθέτης έγινε ο πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου της σλοβακικής KleinVision.

Ο Γάλλος συνθέτης άδραξε την ευκαιρία να κάνει δύο πτήσεις με το

πρωτοποριακό όχημα στο διεθνές αεροδρόμιο Piestany στη Σλοβακία.

Δείτε ακόμα: Ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής Ζαν Μισέλ Ζαρ γιορτάζει! Από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου ως το Τέξας, ο Γάλλος συνθέτης performer εντυπωσιάζει (φωτό - βίντεο)

«Το ένα δευτερόλεπτο μιλάς με τον οδηγό και το επόμενο είσαι εκεί στον αέρα. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία» δήλωσε ο ίδιος.


Το όχημα μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά από σπορ αυτοκίνητο σε αεροπλάνο.

Πρόκειται για το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο που ολοκλήρωσε πτήση το 2021. Έχει κινητήρα BMW 1,6 λίτρων, αν και ο συνιδρυτής της KleinVision Anton Zajac δήλωσε στο Sky News: «Μόλις βελτιωθεί η τεχνολογία, θα λειτουργούμε απλώς με μπαταρίες».

French musician is world's first passenger to take off in the new flying car.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Ζαν Μισέλ Ζαρ,deite, zan misel zar