Τραγωδία στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί

17:32 2/3/2023 - Πηγή: Reporter

Τους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη τραγωδία στα Τέμπη, όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Πιο συγκεκριμένα, τον αριθμό των νεκρών γνωστοποίησε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) στον Realfm.

Η κ. Λεονταρή ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη

Λεονταρή σημείωσε ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Γκάγκα: Η διαδικασία ταυτοποίησης με DNA είναι αργή και επίπονη

Από την πλευρά της, σε σχετική συνέντευξής της, η αναπληρώτρια υπουργός, Μίνα Γκάγκα, σημείωσε ότι η διαδικασία ταυτοποίησης με τη μέθοδο του DNA, είναι αργή και επίπονη, ενώ ανέφερε ότι τα περισσότερα αποτελέσματα θα έχουν βγει αύριο.

Σχετικά με τους τραυματίες, σημείωσε ότι συνολικά στα νοσοκομεία διακομίστηκαν περίπου 80 άτομα, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδες Εντατικής θεραπείας.

ΤέμπηΝΕΚΡΟΙτραγωδίαΕΛΛΑΔΑΤΡΕΝΑσύγκρουση
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα