Το «ευχαριστώ» Ανδρουλάκη στον Κώστα Σημίτη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ασφαλώς "παρών" στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη και μία ημέρα μετά εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Νίκος Ανδρουλάκης παραθέτει ένα κομμάτι της ομιλίας του Κώστα Σημίτη στη χθεσινή εκδήλωση και τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Η δήλωση του Κώστα Σημίτη που επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι η εξής:
"Προσπάθησα και προσπαθώ με το ΠΑΣΟΚ να συμβάλω στην εξέλιξη της κοινωνίας. Όχι μόνο υποστηρίζοντας την ελεύθερη διατύπωση απόψεων, αλλά συνεισφέροντας και στη δημιουργική συμβολή τους, ελπίζοντας να διαμορφωθεί έτσι μια δικαιότερη κοινωνία, ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Γιατί στις αλλαγές υπάρχουν συνήθως αντιστάσεις. Είναι βαθιά πεποίθησή μου όμως, ότι με προσπάθεια, με επιμονή λύνονται τα προβλήματα". Κλείνοντας, την ανάρτησή του ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει: "Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην πατρίδα και την παράταξη".ΣημίτηςΑνδρουλάκηςΠασοκ
Keywords
Τυχαία Θέματα