Τα κρυπτονομίσματα Τεχνητής Νοημοσύνης ηγούνται των κερδών στην αγορά

Μεγάλη ανταπόκριση γνωρίζουν τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), καθώς είναι αυτά που ηγούνται των κερδών στη σχετική αγορά το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, το Bitcoinist επισημαίνει ότι αυτή μπορεί να είναι μόνο η αρχή, καθώς οι θεσμικοί επενδυτές ποντάρουν όλο και περισσότερο στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πρόσφατη έρευνα της JP Morgan αποκάλυψε ότι οι θεσμικοί επενδυτές στρέφονται πολύ στην τεχνολογία AI. Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 835 θεσμικοί επενδυτές

από έξι συνολικά παγκόσμιες αγορές, έδειξε ένα πολύ σαφές ενδιαφέρον από τους μεγάλους επενδυτές όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη.

Το συναίσθημα των θεσμικών επενδυτών προς την AI έχει τώρα αυξηθεί δραστικά από το 25% των επενδυτών που αποκάλυψαν προηγουμένως ότι επένδυαν στην τεχνολογία, στο 53% όλων των θεσμικών επενδυτών, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της JP Morgan. Παράλληλα με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη, αυξανόταν και το ενδιαφέρον για την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα tokens AI όπως το FET και το AGIX έχουν ήδη κερδίσει έδαφος. Αυτά τα ψηφιακά στοιχεία έχουν αυξηθεί περισσότερο από 100% το καθένα, περνώντας από τη σχετική αφάνεια στη λίστα με τα tokens με τις καλύτερες επιδόσεις στον χώρο. Πολλά από αυτά καταγράφουν διψήφια ποσοστά κερδών.

κρυπτονομίσματαAI
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα