Συνετρίβη αεροσκάφος στις Άλπεις- Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα (20/5) σε ορεινή περιοχή της δυτικής Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Η περιφερειακή αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένα αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο Ponts-De-Martel στο ελβετικό καντόνι Neuchatel, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή,

η οποία φέρεται να συνέβη γύρω στις 10:20 π.μ. (τοπική ώρα) σε μια απόκρημνη και δασώδη περιοχή.

«Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων» εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ. Λίγες ώρες αργότερα η ελβετική αστυνομία γνωστοποίησε ότι οι νεκροί είναι τρεις, ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Νωρίτερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αεροπλάνο που συνετρίβη, πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτό και πόσοι μπορεί να έχασαν τη ζωή τους ή να τραυματίστηκαν μέχρι να ενημερωθούν οι οικογένειές τους για το δυστύχημα.

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η Αστυνομία βρίσκονται στο σημείο της συντριβής και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ελβετίαθάνατοιπολύνεκρο δυστύχημααεροπορικό δυστύχημα
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα