Συνεχίζει να στοχεύει ανεπιτυχώς τα $67.000 το Bitcoin

Το Bitcoin προσπάθησε να εδραιωθεί πάνω από το επίπεδο των 67.000 δολαρίων για άλλη μια φορά χθες, αλλά δεν κατάφερε να το ξεπεράσει αποφασιστικά και την Τετάρτη (24/4) διαπραγματεύεται κάτω από αυτό.

Το Bitcoin έχει σταδιακά αυξηθεί σε αξία και έχει αμφισβητήσει τα 67.000 δολάρια μερικές φορές τις τελευταίες ώρες, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό το επίπεδο και τώρα διαπραγματεύεται μερικές εκατοντάδες δολάρια κάτω από αυτό.

Η κεφαλαιοποίησή του παραμένει πάνω από τα 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η κυριαρχία του έναντι των altcoins

έχει δεχθεί πλήγμα και μειώνεται στο 50,7%.

Τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα καταγράφουν μεικτά πρόσημα, με την κεφαλαιοποίηση της ευρύτερης αγοράς κρυπτογράφησης να έχει πλησιάσει τα 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια

Σε νέα της αγοράς, ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng "CZ" Zhao, θα πρέπει να περάσει τρία χρόνια στη φυλακή για τον ρόλο του που επέτρεψε στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων να παραβιάσει τις ομοσπονδιακές κυρώσεις και τους νόμους περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την Τρίτη το βράδυ. Οι δικηγόροι του πρώην CEO ζητούν να μην εκτίσει ποινή φυλάκισης, επικαλούμενοι το πρόστιμο που πλήρωσε και την «πλήρη αποδοχή της ευθύνης». Οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να περάσει 36 μήνες στη φυλακή και να πληρώσει πρόστιμο 50 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την ενοχή του για παραβίαση του νόμου περί τραπεζικού απορρήτου τον περασμένο Νοέμβριο.

Ώρες αργότερα, η ομάδα υπεράσπισης του Zhao κατέθεσε το δικό της υπόμνημα λέγοντας ότι «κανένας κατηγορούμενος σε παρόμοια υπόθεση BSA δεν έχει καταδικαστεί ποτέ σε φυλάκιση». Αντίθετα, πρότειναν να καταδικαστεί σε αναστολή, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει κατ' οίκον περιορισμό στο σπίτι του στο Άμπου Ντάμπι. «Η ποινή σε αυτή την περίπτωση δεν θα στείλει μόνο ένα μήνυμα στον Zhao αλλά και στον κόσμο. Ο Zhao καρπώθηκε τεράστια ανταμοιβή για την παραβίαση του νόμου των ΗΠΑ και το τίμημα αυτής της παραβίασης πρέπει να είναι σημαντικό για να τιμωρηθεί αποτελεσματικά ο Zhao για τις εγκληματικές του πράξεις και είναι παράδειγμα για άλλους που μπαίνουν στον πειρασμό να χτίσουν περιουσίες και επιχειρηματικές αυτοκρατορίες παραβιάζοντας τον νόμο των ΗΠΑ», ανέφερε το υπόμνημα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το Βitcoin υποχωρεί οριακά 0,07% στα 66.074,54 δολάρια, ενώ το Ethereum κερδίζει 2,47% στα 3.258,19 δολάρια.

Όσον αφορά άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα, το Solana καταγράφει άνοδο 2,11% στα 157,31 δολάρια, ενώ το Cardano χάνει 2,28% στο 0,49402031 δολάριο.

Το Polkadot χάνει 0,51% στα 7,31 δολάρια, το Dogecoin ανεβαίνει 1,23% στο 0,16057601 δολάριο και το Shiba Inu κερδίζει 1,77% στο 0,00002692 δολάριο.

Νατάσα Παπαδημητροπούλου

#Bitcoin #ethereum #κρυπτονόμισμα #κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
synechizei-na-stochevei-anepitychos-ta-67000-to-bitcoin.htm
Τυχαία Θέματα