Προστασία και ασφάλεια στην καθημερινότητα

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με απρόοπτα και, συνακόλουθα, έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να τα διαχειριστεί με οικονομικό ή/και ψυχικό κόστος. Στην καθημερινότητα συμβαίνουν αρκετά απρόβλεπτα περιστατικά που εγείρουν απαιτήσεις από τρίτους.

Γι’ αυτό και οι ασφάλειες αστικής ευθύνης δημιουργούν ένα πλαίσιο προστασίας και κάλυψης από τέτοια ενδεχόμενα. Ιδίως όταν προσφέρουν ευελιξία επιλογών και είναι προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.

Έξι ξεχωριστά προγράμματα αστικής ευθύνης για ιδιώτες και επιχειρήσεις έχουν σχεδιαστεί από τη Eurolife FFH για να

ανταποκριθούν σε κάθε πιθανή απαίτηση από τρίτους. Έτσι οι ιδιώτες μπορούν να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους. Αλλά και ως διαχειριστές πολυκατοικίας μπορούν να αισθάνονται απαλλαγμένοι από ένα ακόμη ενδεχόμενο απρόβλεπτο συμβάν εντός των κοινόχρηστων χώρων (π.χ. κλιμακοστάσιο, ταράτσα, ακάλυπτο κ.ά.)

Οι καλύψεις που παρέχουν τα εν λόγω προγράμματα απευθύνονται και σε πλήθος επιχειρήσεων όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.ά., εξασφαλίζοντας τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Έχοντας ως στόχο την ευέλικτη προστασία ιδιωτών και επιχειρήσεων η Eurolife FFH βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της με προϊόντα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Αυτό έχει αξία για την εταιρεία και αποτελεί δέσμευσή της.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα αστικής ευθύνης της Eurolife FFH εδώ.

Eurolife FFHΑστική ευθύνη επιχειρήσεωνπροστασίαΑΣΦΑΛΕΙΕΣιδιώτες
Keywords
Τυχαία Θέματα