Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας από τις 7 Δεκεμβρίου, μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Δυστυχώς, εκδηλώνοντας κατάσταση εγκεφαλικής νεκρότητας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (27/12) νωρίς το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός των ΜΑΤ

είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η φωτοβολίδα είχε χτυπήσει τον άτυχο αστυνομικό στο αριστερό πόδι, βρίσκοντας αρτηρία και προκαλώντας του σοβαρή αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Το μεσημέρι της Τετάρτης (περίπου στις 12:30 μ.μ.) ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο νεαρός αστυνομικός έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του αστυνομικού

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.

#αστυνομικός #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ #Ρέντη #φωτοβολίδα #θάνατος
Keywords
Αναζητήσεις
pethane-o-astynomikos-pou-eiche-chtypithei-apo-fotovolida-stou-renti.htm
Τυχαία Θέματα