Παραλύει η χώρα

Ολικό θα είναι το μπλακ άουτ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπου σχεδόν τίποτε αναμένεται να μη λειτουργεί. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως.Κορυφώνεται από σήμερα το απεργιακό μπαράζ με την 48ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείο Οικονομικών.

Ολικό

θα είναι το μπλακ άουτ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπου σχεδόν τίποτε αναμένεται να μη λειτουργεί. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως.

Ειδικότερα:

Σήμερα κλειστά θα είναι τα βενζινάδικα, οι τράπεζες, τα εμπορικά καταστήματα και τα αρτοποιία.

Απέχουν από τα καθήκοντα έως τις 27 Οκτωβρίου οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Οι γιατροί του ΙΚΑ έχουν εξαγγείλει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προσωπικό ασφαλείας.

Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι δικαστές. Τα δικαστήρια θα διακόπτουν τις συνεδριάσεις τους καθημερινά, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 15.00. Από τις 7 Νοεμβρίου σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δεν θα εκδίδουν αποφάσεις, εκτός από τις επείγουσες.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια μέχρι το πρωί της Παρασκευής

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα τα φορτηγά και τα βυτιοφόρα Δημόσιας Χρήσης.

Απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ.

Οι εργαζόμενοι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές απεργούν .

Απεργούν οι καθηγητές ΤΕΙ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ.

Σήμερα και αύριο απεργούν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.

Συνεχίζει την απεργία το Σωματείο Μηχανικών (ΠΕΜΕΝ).

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Να οριστεί η εβδομάδα 17 ως 21 Οκτώβρη του 2011 ως εβδομάδα δράσης και απεργιακών κινητοποιήσεων, αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και να τοποθετηθούν μαύρες σημαίες και πανό σε όλα τα σχολεία.

Σήμερα κλειστά θα είναι τα βενζινάδικα, οι τράπεζες, τα εμπορικά καταστήματα και τα αρτοποιία.

Τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη και Πέμπτη

Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα και αύριο η χώρα.

Κατά την 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη και Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στην κινητοποίηση, αλλά και διευκολύνοντας τη συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

Το μετρό τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας ως 9.00 το πρωί. Κανονικά θα κυκλοφορούν όμως οι συρμοί από τις 9.00 και μετά.

Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10.00 το πρωί και από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί.

Oι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάν

Keywords
Τυχαία Θέματα