Όλα για όλα από τον Μπάιντεν- Μπήκε και στο TikTok

Εκλογές χωρίς TikTok το 2024 δεν γίνονται. Γι΄αυτό ακόμα και ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν άνοιξε λογαριασμό και άρχισε να ανεβάζει βιντεάκια.

Το TikTok βέβαια έχει απαγόρευση χρήσης από κυβερνητικά στελέχη σε ΗΠΑ και ΕΕ, αλλά το διακύβευμα είναι μεγάλο. Βρέθηκε λοιπόν ένα... παραθυράκι για να έχει δραστηριότητα και ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος τον προσεχή Νοέμβριο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, απέναντι όπως όλα

δείχνουν στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η προεκλογική καμπάνια του Μπάιντεν άνοιξε λογαριασμό με όνομα χρήστη "@bidenhq" και έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη διάρκεια του Super Bowl την Κυριακή.

Σε ένα βίντεο έναρξης, με λεζάντα "lol hey παιδιά", οι βοηθοί του ρωτούσαν τον κ. Μπάιντεν για τις προτιμήσεις του για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο πρόεδρος υπέγραψε νομοθεσία το 2022 που εμποδίζει τις περισσότερες ομοσπονδιακές κυβερνητικές συσκευές να χρησιμοποιούν το κινεζικό TikTok, λόγω ανησυχιών ότι η κυβέρνηση στο Πεκίνο μπορεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών.

Ωστόσο, ο ιστότοπος παραμένει δημοφιλής στους νέους στις ΗΠΑ, μια δημογραφική ομάδα που ο Λευκός Οίκος θέλει να ενεργοποιήσει για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το λογαριασμό TikTok του κ. Μπάιντεν δεν θα διαχειρίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος, αλλά η ομάδα της εκστρατείας του, ανακοινώθηκε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

#TikTok #ΗΠΑ #προεδρος #Μπάιντεν #Τραμπ
Keywords
Αναζητήσεις
ola-gia-ola-apo-ton-bainten--bike-kai-sto-tiktok.htm
Τυχαία Θέματα