Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει την Αχτσιόγλου: Συκοφαντίες, δεν υπήρξε SMS

Η Έφη Αχτσιόγλου πέρασε χθες στην αντεπίθεση απαντώντας στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα και ότι του είχε στείλει sms ζητώντας την παραίτησή του μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Με μία δήλωση

σε βίντεο η Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για συκοφάντες και δήλωσε αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά. Ζήτησε δε από τον συνυποψήφιό της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να καταδικάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Κάτι τέτοιο, προς το παρόν, δεν έχει συμβεί, αλλά από τη μεριά του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε αντίδραση, υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, με έκτακτη αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα της Αυγής κατήγγειλε «ψέματα, προβοκάτσιες, αποκαλύψεις της γαστέρας για κακούργα SMS, που δεν τα αντιλήφθηκε ούτε ο παραλήπτης, ούτε κανένας άλλος, παρά όταν μας φώτισαν οι αρουραίοι του διαδικτύου».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι «το τελευταίο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί» ο κ. Τσίπρας είναι ότι «οργάνωνε στη διαδρομή του οποιουδήποτε είδους συνωμοσίες εσωκομματικού τύπου, ή ότι χρησιμοποίησε βολικές θεωρίες περί εχθρών εντός των τειχών». «Σιγά μην το κάνει τώρα» πρόσθεσε ο κ. Καρτερός παίρνοντας αποστάσεις από τα fake news ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «παραμύθια και αγριότητες που διακινούνται στο διαδίκτυο».

Το timing του συγκεκριμένου ψεύδους, λίγες ώρες πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς και προκαλεί ερωτηματικά. Σε κάθε περίπτωση, η Έφη Αχτσιόγλου το αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια, αλλά και αποφασιστικότητα.

ΑχτσιόγλουΤσίπραςSMSπαραίτησηΣΥΡΙΖΑΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
o-tsipras-epivevaionei-tin-achtsioglou-sykofanties-den-ypirxe-sms.htm
Τυχαία Θέματα