Ο Ίλον Μασκ αποκάλυψε πως κάνει χρήση κεταμίνης

Ο Ίλον Μασκ αποκάλυψε πως παίρνει κεταμίνη σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε στο youtube.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο του δισεκατομμυριούχου διευθύνοντος συμβούλου της Tesla έγινε σε συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Don Lemon, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Mασκ μίλησε για τη χρήση της κεταμίνης.

Ο Ίλον Μασκ δήλωσε ότι είναι «σχεδόν πάντα» νηφάλιος κατά τη διάρκεια των νυχτερινών

-ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ νωρίς το πρωί- αναρτήσεων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι γνωστός για τη συχνά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον έλεγχο μετά τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με τη φερόμενη χρήση ναρκωτικών ουσιών και τις πιθανές επιπτώσεις στις εταιρείες του.

«Υπάρχουν φορές που έχω κατά κάποιο τρόπο ... μια αρνητική χημική κατάσταση στον εγκέφαλό μου, όπως η κατάθλιψη, υποθέτω», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει χρήση ουσιών, σύμφωνα με το CNN.

«Η κεταμίνη είναι χρήσιμη για να βγει κανείς από ένα αρνητικό πλαίσιο σκέψης», ισχυρίστηκε χαρακτηρίζοντας την κατάθλιψή που περνάει ως «χημική παλίρροια».

«Από τη σκοπιά της Wall Street, αυτό που έχει σημασία είναι η εκτέλεση... Από τη σκοπιά των επενδυτών, αν υπάρχει κάτι που παίρνω, θα πρέπει να συνεχίσω να το παίρνω», πρόσθεσε.

Ενώ ο Musk είπε ότι δεν πίνει και δεν «ξέρει πώς να καπνίζει χόρτο», δεν διευκρίνισε αν μιλούσε για κεταμίνη ή για άλλη ουσία όταν είπε ότι είναι «σχεδόν πάντα» νηφάλιος όταν κάνει αναρτήσεις αργά το βράδυ.

#ΙΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΚΕΤΑΜΙΝΗ #επενδυτές #ψυχική_υγεία
Keywords
Αναζητήσεις
o-ilon-mask-apokalypse-pos-kanei-chrisi-ketaminis.htm
Τυχαία Θέματα