Νέες απώλειες περιμένουν οι ΑΧΕ - Δεύτερη ημέρα απωλειών στην Ασία – Σταθεροποιητικά προς πτωτικά τα futures στην Ευρώπη

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται το ΧΑ καθώς έχασε τη στήριξη και των 2.100 μονάδων και αναμένεται να δοκιμάσει σήμερα τη στήριξη των 2.050 μονάδων. Αν διασπαστεί και αυτοί οι αναλυτές περιμένουν επιτάχυνση της υποχώρησης και προσέγγιση των 1.950 μονάδων. Η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και τα βλέμματα είναι στραμμένα στις δηλώσεις που γίνονται από τους Ευρωπαίους για το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης.

Σήμερα το ΧΑ έχει ένα ακόμα μέρος για να στρέψει το βλέμμα τους, εκτός από τις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin. Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή δημοπρασία εντόκων

γραμματίων ύψους 1,2 δισ. ευρώ, όχι τόσο για το ύψος όσο για το επιτόκιο. Παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν πως η Ελλάδα θα δανειστεί με πολύ υψηλό επιτόκιο και αυτό δε θα είναι καλό για την αγορά κεφαλαίου.

Για σήμερα αναμένεται νέα πτωτική κίνηση ενώ σημειώνεται πως οι αγορές της Ασίας υποχώρησαν. Σταθεροποιητικό προς πτωτικό αναμένεται το άνοιγμα στην Ευρώπη.

 MarfinΗ αγορά π

Keywords
Τυχαία Θέματα